Χαιρετισμός Προέδρου

Χαιρετισμός Προέδρου

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, that radically upgraded both in terms of content and aesthetics. In this new effort heavy emphasis on achieving rapid, Early, reliable and continuous updating of visitors about the sport of Cricket, our efforts on the development and the importance of the cultural and spiritual richness of Corfu and the surrounding area. Η ιστοσελίδα θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας τόσο σε διεθνή όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, για αγώνες, Results, αλλά και οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα δράση.

Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε όλοι μας στοχεύοντας στην αύξηση του ενδιαφέροντος των φιλάθλων. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να προσκαλέσω τα νέα παιδιά ώστε να γνωρίσουν το συναρπαστικό αυτό άθλημα, την αρχοντιά του και το φιλήσυχο πνεύμα του.

Η καινούργια ιστοσελίδα μας πιστεύουμε να αποτελέσει τη γέφυρα επικοινωνίας μέσα από το φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες και ενημερώσεις για όλους . Τους αθλητές που λόγω ηλικίας αποχώρησαν, με τους νέους που συνεχίζουν την αθλητική αυτή παράδοση του νησιού μας .

Η προσπάθεια είναι φιλόδοξη, μεγάλη και έχει μακρύ δρόμο. Η επιτυχία εξαρτάται από όλους και την ενεργό συμμετοχή σας , με τις υποδείξεις ή τις παρατηρήσεις σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και σας ευχόμαστε καλό σερφάρισμα !

Πρόεδρος ΕΛ.Ο.Κ
Joseph Nikitas