HomeΜη κατηγοριοποιημένοΔελτίο Τύπου – 8η Αθλητική Ημερίδα “Ευ Αγωνίζεσθαι”

Δελτίο Τύπου – 8η Αθλητική Ημερίδα “Ευ Αγωνίζεσθαι”

Δελτίο Τύπου – 8η Αθλητική Ημερίδα “Ευ Αγωνίζεσθαι”

Κέρκυρα 21-12-2012

Δελτίο Τύπου

8η Αθλητική Ημερίδα “Ευ Αγωνίζεσθαι”

Με τη συμμετοχή περίπου 3.000 μαθητών και μαθητριών, διεξήχθη χτες, 14 Νοεμβρίου, η 8η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι» που οργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α) και η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ), στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού, των Ολυμπιακών Αξιών και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μικρών παιδιών. Όλοι οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από την εκδήλωση, ενώ παράλληλα είχαν την μοναδική ευκαιρία να εξασκηθούν σε αθλήματα από Ολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες .

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε ο Ολυμπιακός Ύμνος, ο οποίος περίτεχνα ακούστηκε από την ιστορική Φιλαρμονική Μάντζαρος.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Ιωσήφ Νικήτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Χρήστος Σκούρτης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κ. Σπύρος Πανδής. Χαιρετισμό απέστειλε η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακίδου.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση του προγράμματος της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την εκδήλωση συντόνισε με θαυμαστό τρόπο η διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α κ. Ιλεάνα Κλοκώνη, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει και να επιβραβεύει τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Αθλητική Ημερίδα« ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Ιωάννης Τρεπεκλής, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Τηλέμαχος Γαβαλάς, ο Πρόεδρος της Ελλληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και μέλος της Ε.Ο.Ε Κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Πέτρος Συναδινός, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΚ κ. Νίκος Ζέρβας, το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚΚ και διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου κ. Αναστάσιος Κάκος καθώς και στελέχη και αθλητές των αθλητικών σωματείων της Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά:

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Δήμο Κέρκυρας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.

[image_frame style=”border” align=”right” alt=”Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ” height=”250″ width=”300″]https://www.cricket.gr/wp-content/uploads/2013/03/ev2.jpg[/image_frame]
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:

Toν κ. Δημήτρη Διαβάτη και τo Ξενοδοχείο “Corfu Mare Boutique Hotel».

Την Κερκυραϊκή Ποτοποιία του κ. Α. Μαυρομάτη.

Την Γενική Κλινική «Αλέξανδρος Μάστορας».

Την Φιλαρμονική Μάντζαρος.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά :

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία, τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κέρκυρας, τη Διοίκηση του ΕΑΚΚ, το ΕΚΑΒ και όλα τα ΜΜΕ.

Share With: