Συνάντηση με Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα

Συνάντηση με Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, διεξήχθη χθες 14/3/2023 εν όψει των επετειακών εκδηλώσεων στην Κέρκυρα και την επίσκεψη Υπουργών και Βουλευτών του Βρετανικού κοινοβουλίου  Ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας δυναμικά δίπλα μας στην προσπάθεια. Οι ομάδες που θα επισκεφτούν την Κέρκυρα αντικατοπτρίζουν τη σημασία και τη σημαντικότητα των εκδηλώσεων. Δύο ομάδες Κρίκετ του Βρετανικού Στρατού συνοδευόμενες από υψηλά στελέχη, η ομάδα του Βασιλικού Παλατιού, ομάδα της Βρετανικής Βουλής και η ομάδα των Lord’s Taverners, ενός από τα πολυπληθέστερα και δημοφιλέστερα -ιδρύματα με αθλητική και εθελοντική δράση. Η επίσκεψη Βουλευτών και Υπουργών του Βρετανικού κοινοβουλίου στην Κέρκυρα τον ερχόμενο Απρίλιο καταδεικνύει την ιστορικότητα και την σημασία των προγραμματισμένων εκδηλώσεων αλλά και την συνέχιση της προσπάθειας προς όφελος της ευημερίας, της συνεργασίας και της προόδου των εθνών μας.
Ο σχεδιασμός αλλά κυρίως η υλοποίηση των εκδηλώσεων υπερβαίνει τις οικονομικές δυνατότητες της Ομοσπονδίας και απαιτεί πολυεπίπεδη συνεργασία λόγω του υψηλού επιπέδου των προσκεκλημένων και των αθλητικών και θεσμικών οργανισμών, προκειμένου να προβληθεί η μοναδικότητα της Κέρκυρας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Παράλληλα ο σχεδιασμός των δράσεων στοχεύει να διαμορφώσει ένα επιχειρησιακό αλλά και αθλητικό-πολιτιστικό περιβάλλον, παρέχοντας στους συμμετέχοντες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ταυτόχρονη αποδοτική διαχείριση των πόρων και στάθμιση κόστους – ωφέλειας.
Ευελπίστουμε στη συστράτευση όλων των θεσμών για την επιτυχία της διοργάνωσης και την επ’ ωφελεία των μακροπρόθεσμων ευεργετημάτων για την Κέρκυρα το άθλημα και την Ελλάδα γενικότερα.
Share With: