Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ με τη συμμετοχή Γυμνασίων

Με την συμμετοχή 7 Γυμνασίων και πλήθος μαθητών και μαθητριών διεξήχθη Τουρνουά Κρίκετ Γυμνασίων την Τετάρτη 24 Απριλίου στην Κάτω Πλατεία .Η δράση εντάσσεται στον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της ΕΛ.Ο.Κ που υλοποιείται σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ.
Σκοπός είναι η ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, η διατήρηση της ιστορικότητας και γενικότερα η προαγωγή του ομαδικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και των αξιών του αθλητισμού. Tο πρόγραμμα προσφέρει ένα βήμα για όλους όσους αγαπήσουν το άθλημα να επιλέξουν την ομάδα την οποία επιθυμούν να ενταχθούν προκειμένου να συνεχίσουν σε μια επίσημη οργανωσιακή δομή την καλλιέργεια του. Κυρίως όμως παρέχεται στα παιδιά η φιλοσοφία της αποδοχής του σεβασμού και της ενασχόλησης με τον αθλητισμό γενικότερα ως τρόπου ζωής.
Επικεφαλής και συντονιστής του προγράμματος ο ΚΦΑ και προπονητής Κρίκετ Δημήτριος Βαρζακάκος. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γυναικών Ιωσήφ Μισφούτ, ο τεχνικός σύμβουλος Σπύρος Δολιανίτης, μέλη των σωματείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΛ.Ο.Κ και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.
θερμές ευχαριστίες στους Διευθυντές και ΚΦΑ των Γυμνασίων για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους και στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.
Συνεχίζουμε!!!!

 

Share With: