Πρωταθλήτρια η Εθνική Ομάδα Γυναικών στο Βαλκανικό Κύπελλο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας

Εξαιρετική η εμφάνιση της εθνικής ομάδας Κρίκετ γυναικών στο Βουκουρέστι της   Ρουμανίας για τους αγώνες του βαλκανικού κυπέλλου Κρίκετ 2022.

Πιο αναλυτικά:

Στη πρεμιέρα των αγώνων η εθνική μας κέρδισε την οικοδέσποινα  Ρουμανία με σκόρ 85-86. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρώτη batting έκανε η Ρουμανία πετυχαίνοντας  85 ρόνια στα 19 over με όλες τις παίχτριες out . Η Ελλάδα έκανε 86 ρόνια σε 15 over και νίκησε  με μόνο 2 out.

Στον δεύτερο της αγώνα, η εθνική μας νίκησε με διαφορά 5 out τη Σερβία και προκρίθηκε στον τελικό. Η νίκη για την εθνική μας ήταν με 8 wickets, επί της αντίπαλης ομάδας, καθώς η Ελλάδα έκανε δεύτερη batting.

Στο μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στις 11/09 στο γήπεδο Moara Vlasiei της Ρουμανίας, τη νίκη με 77-81 πήρε η εθνική μας ομάδα δίχως να έχει κανένα out σε αντίθεση με την Ρουμανία, που είχε σε 14 over  με όλες τις παίχτριες out. Τον αγώνα άρχισαν και ολοκλήρωσαν στο batting η Αργυροπούλου Ιωάννα και η Σαββανή Αγγελική και πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχε αρχηγός της εθνικής μας Ιωάννα Χυτήρη καθώς και η αθλήτρια Μαρία Πολυμέρη όπου αναδείχθηκε  2 φορές  MVP των αγώνων.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας καθώς και στους προπονητές κ. Ιωσήφ Μισφούτ και Σπυρίδων Δολιανίτη για το ήθος και των αγωνιστικό ζήλο που έδειξαν σε όλους τους αγώνες του τουρνουά καθώς και στον διεθνή Έλληνα Διαιτητή Ιωάννη Αυθίνο.

Η εθνικής ομάδα έφτασε  στις  12/9/2022  στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το Κύπελλο  στις αποσκευές της!

Share With: