Εγγραφή νέων ομάδων με έδρα την Αττική και διεξαγωγή Tουρνουά

 

Τέσσερα νέα αθλητικά σωματεία με  έδρα την Αττική εγγράφηκαν στην δύναμη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Κρίκετ μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. και στο πλαίσιο καθορισμού των προϋποθέσεων που προβλέπει ο ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει  καθώς και το καταστατικό λειτουργίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΤΙΤΑΝΕΣ” ΜΕΝΙΔΙΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΙΚΕΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΕΞΑΡΙΑ”
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΙΚΕΤ

 

Τα νέα σωματεία συμμετείχαν σε τουρνουά Κρίκετ που διεξήχθη στην Αθήνα 25 και 26 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή  200 αλλοδαπών αθλητών κρίκετ που διαμένουν στην Αθήνα. Το τουρνουά διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Αιγάλεω παρουσία και εκπροσώπου της Πρεσβείας του Πακιστάν. Στην εκδήλωση παρέστει ο συντονιστής του προγράμματος ηλεκτρονικής καταγραφής του σκορ Αντώνης Χαλικιάς και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ .

Παρεπόμενη διαδικασία της εγγραφής τους στην Ομοσπονδία συνιστά η διαδικασία χορήγησης  και παροχής ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και η εγγραφή τους στο  ηλεκτρονικό μητρώο των ειδικά αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ.

Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε τα νέα σωματεία της οικογένειας του κρίκετ για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση και ευχόμαστε πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στο μέλλον.

 

 

Share With: