1η Δράση του Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων διάδοσης του Κρίκετ και των αξιών του αθλητισμού 2022

Με έναν υπέροχο ήλιο να φωτίζει την γήπεδο της  Κάτω Πλατείας  ξεκίνησε η πρώτη σε σειρά εκδήλωση του 1ου  Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων διάδοσης του Κρίκετ και των αξιών του αθλητισμού 2022.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε ενθουσιώδης ατμόσφαιρα με μουσική,  παιχνίδι και ασκήσεις,  την Τετάρτη 4 Μαΐου στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας με τη συμμετοχή  50 μαθητών από το  1  Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και Γάλλων μαθητών  στο πλαίσιο φιλοξενίας τους μέσω  ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.

Oι μαθητές συμμετείχαν στα παιχνίδια,  υπό την επίβλεψη των ΚΦΑ,  των προπονητών και διακεκριμένων αθλητών Κρίκετ.  Οι δράσεις υλοποιούνται με κοινό  σχεδιασμό  και συνδιοργάνωση της Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ), και της  Περιφερειακής   Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων νήσων και με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας, με σκοπό την  προώθηση του αθλήματος των Ολυμπιακών Αξιών και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μικρών παιδιών.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Πέτρος Αγγελόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.  Μωραΐτης Σπύρος. Επικεφαλής  της δράσης ο Κ.ΦΑ. Δημήτριος Βαρζακάκος όπου σε συνεργασία  με τον Αντιπρόεδρο κ. Γούστη   Στυλιανό και  υπηρεσιακά στελέχη  τόσο της Περιφερειακής Δ/νσης  και της  ΕΛ.Ο.Κ, υλοποιούν  τη δράση.

Share With: