Η Εθνική ομάδα των Ανδρών στάθηκε επάξια στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα 2023

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στη Μάλαγα του Α΄Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ομάδα μας να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο όμιλο μετά την Ισπανία και τη Γαλλία. Η Εθνική ομάδα των Ανδρών στάθηκε επάξια απέναντι σε εξαιρετικά δυνατές ομάδες αποτελούμενες από επαγγελματίες αθλητές με εγκαταστάσεις που διαθέτουν άλλο επίπεδο προπονήσεων με υψηλότερους προϋπολογισμούς αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Γαλλία που θα την οδηγούσε στον τελικό.
Η Πρωταθλήτρια Ισπανία έφτασε στη πρώτη θέση άνετα νικώντας την ομάδα της Γαλλίας. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό και η Ελληνική ομάδα κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του Πρωταθλήματος και να σταθεί ανταγωνιστικά σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά.
Η αγωνιστική χρονιά για τις εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Γυναικών ήταν εξαιρετικά επιτυχής προέβαλλε το άθλημα και την χώρα και ανοίγει τον δρόμο για τον σχεδιασμό των Εθνικών υποχρεώσεων και διοργανώσεων το 2024. H Εθνική Ομάδα Ανδρών και Γυναικών άμεσα ξεκινούν προετοιμασία για την συμμετοχή τουσ σε διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΙCC) αλλά και του ECL και το Δ.Σ. σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων εξετάζει την ενίσχυση τους. Πρόταση ανάληψης διοργάνωσης του ECL για Ιανουάριο και Φεβρουάριο τέθηκε στην Ομοσπονδία την οποία θα εξετάσει το Δ.Σ.
Πολλά συγχαρητήρια στους:
-Προπονητή της Ε.Ο. και Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βασιλά
– στον αρχηγό Aslam Mohammad
– στους αθλητές μας :
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΙΝΑΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
AHMET ASRAR
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ,
KHAN SINAN,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΙΝΑΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ
AMARPREET SINGH MEHMI
QASIR AMIN,
MUHAMMAD GULL NAWAZ,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΗΣ,
MUAAZ ALI
Share With: