Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά – Συνάντηση με Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γεώργιος Μαυρωτάς,  κατά την επίσκεψη του στην Κέρκυρα λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, την Πέμπτη 24 Μαρτίου και  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κυριάκο Κατσώρα, μέλη του Δ.Σ.  και των  επιτροπών της ΕΛ.Ο.Κ.

Ενημερώθηκε για τις  προγραμματισμένες  δράσεις 2022, 2023 σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων, Εθνικών ομάδων, φιλικών αγώνων με ξένες ομάδες στο πλαίσιο δράσεων αθλητικού τουρισμού  και σχεδιασμού εκδηλώσεων   Εορτασμού των 200 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι Κρίκετ στην Κέρκυρα στις 23 Απριλίου 1823.

Επίσης ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό του «Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ Ομογενών και Φίλων της Ελλάδας 2023, που θα συνδιοργανωθεί με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδική συνάντηση με θέμα το   Παγκόσμιο  Κύπελλο Κρίκετ Ομογενών και Φίλων της Ελλάδας 2023, έγινε μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. Κυριάκου Κατσώρα και του αρμόδιου Υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού, Ανδρέα- Ιωάννη Καστανιώτη, για την υλοποίηση της δράσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Στην συνάντηση  τέθηκε το πλαίσιο  για την  από κοινού συνεργασία και επικοινωνία  για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Share With: