Υλοποίηση Αναπτυξιακού Προγράμματος CRIIIO 2021-2022

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΡΙΚΕΤ “CRIIIO” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα κρίκετ Criiio είναι ένα εύχρηστο και διασκεδαστικό πρόγραμμα μαθημάτων 8 εβδομάδων, το οποίο εισαγάγει τις βασικές αρχές του αθλήματος (batting, μπόουλινγκ και fielding) καθώς και τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.
Παρέχει μια εξαιρετικά διασκεδαστική πρώτη εμπειρία με το ιστορικό άθλημα του κρίκετ σε όλους τους συμμετέχοντες .
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα κρίκετ criiio έχει αναπτυχθεί από κορυφαίους εκπαιδευτικούς και ειδικούς του κρίκετ, με κύριο σκοπό την ενασχόληση και γνωριμία των νέων με το άθλημα και τις αξίες του. Μέσα από τον αθλητισμό σε διασκεδαστικό επίπεδο, στόχος είναι η νεολαία να εντρυφήσει στις αξίες του σεβασμού, της αποδοχής του ευ αγωνίζεσθαι, του ομαδικού πνεύματος και του δίκαιου αγώνα (fair play). Παράλληλα η νεολαία της Κέρκυρας καλείται να γνωρίσει την ιστορία του αθλήματος ούτως ώστε να πάρει την σκυτάλη για την επόμενη γενιά κρικετιστών. Το πρόγραμμα είναι επιστημονικά διαμορφωμένο ώστε χρησιμοποιηθεί από σχολεία, κλαμπ, κοινότητες και όλα τα άτομα.
Η Ομοσπονδία θα διαθέσει τεχνικό αθλητικό εξοπλισμό , ανθρώπινο δυναμικό (πιστοποιημένους προπονητές Κρίκετ – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής – παρουσίαση διακριθέντων αθλητών με Ευρωπαϊκές Διακρίσεις ) και διπλώματα συμμετοχής
Περιλαμβάνεται και προβολή οπτικοακουστικού υλικού, εφόσον αυτό είναι εφικτό.
Όλες οι δράσεις και συμμετοχές θα είναι σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Υπεύθυνος του Προγράμματος ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Νίκος Κοσκινάς
Share With: