HomeΔελτία ΤύπουΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

Σχολή Διαιτησίας Κρίκετ | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΚΡΙΚΕΤ.

Στο πλαίσιο στελέχωσης και ενδυνάμωσης της διαιτησίας, η ΕΛ.Ο.Κ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ και το ECB διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας Κρίκετ επιπέδου level 1. H σχολή θα διεξαχθεί τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και η ακριβής ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί άμεσα.

Οι συμμετέχοντες στη σχολή μετά το πέρας των διδακτικών ωρών (περιπού 23 ) θα εξεταστούν γραπτώς από τον ορισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΄Αγγλο εκπαιδευτή. Οι επιτυχόντες θα πάρουν αναγνωρισμένο δίπλωμα διαιτησίας level 1. Η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και τις 3 ημέρες καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων. Το σεμιναριο θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ.

Καθώς τα χρονικά περιθώρια οργάνωσης της Σχολής είναι περιορισμένα παρακαλούμε θερμά τα σωματεία να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη τους καθώς και τους παλαίμαχους αθλητές τους για το παραπάνω σεμινάριο και όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Ομοσπονδίας από Δευτέρα- Παρασκευή 08.00-16.00 στο τηλ 2661036560.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Share With: