HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση της διοίκησης με τον Βουλευτή Κέρκυρας κ. Κώστα Παυλίδη

Συνάντηση της διοίκησης με τον Βουλευτή Κέρκυρας κ. Κώστα Παυλίδη

Συνάντηση Της Διοίκησης Με Τον Βουλευτή Κέρκυρας Κ. Κώστα Παυλίδη | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

Συνάντηση της διοίκησης με τον Βουλευτή Κέρκυρας κ. Κώστα Παυλίδη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Πολύωρη συνάντηση της διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ  με τον Βουλευτή Κέρκυρας  κ. Κώστα Παυλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου  2016, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δ.Σ, προκειμένου να συζητηθούν  θέματα που αφορούν την επιστολή αθλητών Κρίκετ καθώς  και την ημερίδα που διοργάνωσαν, παραβλέποντας και απαξιώνοντας τις επανειλημμένες κλήσεις της ΕΛ.Ο.Κ για συζήτηση και διάλογο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν στον Βουλευτή στοιχεία και έγγραφα με  τα οποία διευκρινίστηκαν και δόθηκαν εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε όλες τις  ανυπόστατες  καταγγελίες.

Επιπρόσθετα η  ομοσπονδία παρουσίασε στοιχεία  που αποδείκνυαν την ορθή διαχείριση των κρατικών πόρων  με απόλυτη διαφάνεια,  καθώς τηρούνται βιβλία Γ’ κατηγορίας  ενώ  όλα τα στοιχεία έχουν υποβληθεί τόσο στο αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ όσο και στο ελεγκτικό συνέδριο Νομού Κέρκυρας.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας ανέφερε στον Βουλευτή ότι σε κάθε περίπτωση είναι ανοιχτή σε οποιοδήποτε διαχειριστικό έλεγχο σε όλα τα επίπεδα από τα αρμόδια όργανα. Εντός του επόμενου μήνα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης .

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή κ. Κώστα Παυλίδη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο.

 

Για το Δ.Σ.

Share With: