HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση Προέδρου και Αντιπροέδρου ΕΛ.Ο.Κ με τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κωνσταντίνο Νικολούζο

Συνάντηση Προέδρου και Αντιπροέδρου ΕΛ.Ο.Κ με τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κωνσταντίνο Νικολούζο

Συνάντηση Προέδρου και Αντιπροέδρου ΕΛ.Ο.Κ με τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κωνσταντίνο Νικολούζο

ΚΕΡΚΥΡΑ 22.9.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΥΛΟΥΖΟ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Νικολούζο Κωνσταντίνο στο Μαράσλειο Μέγαρο με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Σκοπός της συνάντησης, η ενημέρωση του Δημάρχου για τον ετήσιο αθλητικό σχεδιασμό καθώς και για τις θέσεις και απόψεις της Ομοσπονδίας. Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωσήφ Νικήτας και ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Κατσώρας.

Τα δύο μέλη εκπροσωπώντας το Δ.Σ., συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την εκλογή του και δήλωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα στην νέα Δημοτική Αρχή για κάθε θέμα που θα αφορά την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και την προβολή της Κέρκυρας μέσα από τις διεθνείς διοργανώσεις. Ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν:

Η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων Ανοιχτού Χώρου αλλά και η εύρεση νέων χώρων λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας.

Η διεξαγωγή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κλειστού χώρου 2014-2015 στο Ναυσιθόειο Δημοτικό Γυμναστήριο , τα οποία είναι αξιολογημένα από την Γ.Γ.Α και η ανάγκη βελτίωσης του γηπέδου.

Ενημέρωση για τις προγραμματισμένες διεθνείς δράσεις 2015. (Διεθνές Σχολικό Τουρνουά , κτλ)

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, συνεχάρη την Ομοσπονδία για το έργο της και δήλωσε αρωγός στις δράσεις της προς όφελος του αθλήματος και της Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνο Νικολούζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της ΕΛ.Ο.Κ για συνάντηση και ενημέρωση.

Για το Δ.Σ. 

 

Share With: