HomeΔελτία ΤύπουΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ. 20-ΘΕΑΜΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Γ.Ε.Θ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΛΕΩΝIΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑIΔΩΝ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ. 20-ΘΕΑΜΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Γ.Ε.Θ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΛΕΩΝIΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑIΔΩΝ.

Πρωταθλητής Ο Κερκυραϊκός | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ. 20-ΘΕΑΜΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Γ.Ε.Θ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΛΕΩΝIΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑIΔΩΝ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ.20- ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ  ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Γ.Ε.Θ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΛΕΩΝΊΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΊΔΩΝ.

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ20 ΑΝΔΡΏΝ.

Ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στην κατηγορία Ανδρών Τ20 , στις 28/9 ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ απέδειξε τη κλάση του, κατακτώντας μετά το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Τ20, με τον Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ, να πραγματοποιεί από την πλευρά του εξαιρετική εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι απόλαυση για τους λάτρεις του σπορ. Πολύ καλή η επίδοση του Νικήτα Όθωνα για τον Κ.Γ.Σ με σκορ 59 ρόνια και του Γιούργα Σταμάτη για τον Βύρωνα με 40. Στην ίδια κατηγορία, την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΦΑΙΑΞ , κερδίζοντας τον Α.Σ. ΑΤΛΑ ο οποίος πήρε την τέταρτη θέση.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Στην κατηγορία των Παίδων, ο Κουρσάρης Λεωνίδας, της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίου αποτέλεσε δικαίωση της εξαιρετικής δράσης του συλλόγου. Στις 27/9 στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων με τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο έλαμψε με την παρουσία του αγγίζοντας τα 101 ρόνια. Για ακόμη μια φορά στη μικρή κατηγορία η επικράτηση του συλλόγου ήταν θεαματική καθώς αποδεικνύει μέσω των αποτελεσμάτων του την πλήρη αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλήματος με την καθοδήγηση πάντα του προπονητή Αλέξανδρου Λαγού. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 




10406430_840220176009490_5264516035648454421_n
Share With: