HomeΔελτία ΤύπουΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 9-14/5, 2016.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 9-14/5, 2016.

Τουρνουά Κρίκετ | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΙΚΕΤ 9-14/5, 2016.

Ο Πρόεδρος Ιωσήφ Νικήτας  και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ), επιθυμούν δημόσια να ευχαριστήσουν  όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ που διεξήχθη στην Κέρκυρα από  9 έως 14 Μάιου.   Η πολύτιμη  στήριξη όλων  των χορηγών και εθελοντών  στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας , δείχνει το έμπρακτό τους ενδιαφέρον τόσο για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, όσο και για την οικονομική τόνωση της περιοχής.

Τους ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι κοντά μας όποτε και όταν τους χρειαστούμε.
Ειδικότερα ευχαριστούμε:

·         Tο ξενοδοχείο ΙΟNIAN PARK ΗΟTEL,  χρυσό χορηγό της διοργάνωσης που με την  πολύτιμη βοήθεια του, συνέβαλε καθοριστικά  στην πραγματοποίηση και  επιτυχία  του Τουρνουά.

·         Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

·         Τον Δήμο Κέρκυρας.

·         Τον Περιφερειακό  Δ/ντη  Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων  κ Κωνσταντίνο Γκούση  και τον κ. Σπύρο Αυλωνίτη  για την πολύτιμή στήριξη τους  και την άρτια οργάνωση του προγράμματος υιοθεσίας ομάδων.

·         Την εφημερίδα Κέρκυρα Σήμερα και τον κ. Μάκη Σκορδίλη για το καθημερινό ενδιαφέρον τους  και την  προβολή της διοργάνωσης.

·         Την  Φωτογραφική Λέσχη FOTOCLICK και ειδικότερα τα μέλη της Γριπάρη Ανδρέα, Κούρκουλο Ευάγγελο, Σουέρεφ Σπύρο, Έλενα Δαπέργολα  και Χορμόβα Αναστασία για τις εκπληκτικές φωτογραφικές λήψεις κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

·         Την Σχολή Χορού της κας Νάντυς Ρίζου  .

·         Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας.

·         Τους διαιτητές και scorers του Τουρνουά,  Αυθίνο Ιωάννη, Ρέβη Μιχάλη, Άκη Γαλάνη και Ιsrar Ahmed, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση.

·         Την διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου  κ. Κάτια  Κουτάγιαρ και τους εκπαιδευτικούς  ,  για την φιλοξενία των ομάδων στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

·          Τον διευθυντή του 4ου  Δημοτικού Σχολείου κ. Κώστα Δαλιέτο  και τον ΚΦΑ κ. Ηλία Γιώτη, για την  παρουσίαση παραδοσιακού χορευτικού προγράμματος από μαθητές του σχολείου.

·         Την διευθύντρια του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κοσκινά Ελένη Μαρία , την ΚΦΑ κ. Ελένη Κορωνάκη,  τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς των μαθητών   για την φιλοξενία της Ομάδας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

·         Τον  διευθυντή  του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μάμαλο Σπύρο, την ΚΦΑ Άγγελική  Γάτσιου και όλους   τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την φιλοξενία της Ομάδας από την Δανία.

·          Τον διευθυντή του 6ου Δημοτικού σχολείου κ Μπεσίρη Δημήτρη και την ΚΦΑ κ. Μαυροπούλου Αγγελική για την παρουσίαση χορευτικού προγράμματος από μαθητές του Σχολείου.

·         Τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου κ. Σπυρίδων Σουρτζίνο για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα υιοθεσίας και την στήριξη της Ελληνικής Ομάδας από τους μαθητές του σχολείου  κατά την διάρκεια των αγώνων.

·         Tiς εθελόντριες του Τουρνουά Έλενα Δαπέργολα,  Ιωάννα Χυτήρη, Μαρία Συριώτη, Βάσω Κωλέττη και Όλγα Πεπόνη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

 

.

Share With: