HomeΔελτία ΤύπουΕκδηλώσεις στην Κάτω Πλατεία με τους Lord’s Taverners.

Εκδηλώσεις στην Κάτω Πλατεία με τους Lord’s Taverners.

Εκδηλώσεις Στην Πλατεία Εσπιανάδα | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

Εκδηλώσεις στην Κάτω Πλατεία με τους Lord’s Taverners.

 

Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία,  την Κυριακή 14  Μαΐου στην Κάτω Πλατεία εκδηλώσεις εορτασμού της Ελληνο Βρετανικής Φιλίας, με την συμμετοχή της δημοφιλούς ομάδας των Lord’s Taverners. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ  στο πλαίσιο του σχεδιασμού, ξεκίνησε τις εκδηλώσεις με προπόνηση  νέων αθλητών και αθλητριών από πρώην διεθνείς παίχτες όπως ο Andrew Caddick  αθλητής της Εθνικής Αγγλίας,  ο  Gus Mackay αθλητής της Εθνικής Ομάδας της Ζιμπάμπουε  και  Chris Cowdrey.

Οι εκδηλώσεις σηματοδοτούν την αναβίωση της ιστορικής επίσκεψης των Lord’s Taverners Lord’s Taverners στην Κέρκυρα το 1978  από την πλέον δημοφιλή Βρετανό Ηθοποιό και Παρουσιαστή Nicholas Parsons, ο οποίος σε ηλικία 95 ετών συμμετείχε και πάλι στην αποστολή και παρευρέθη στις εκδηλώσεις. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονική Καποδίστριας και  η σχολή χορού Dancesports της κ. Νάντυς Ρίζου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την όμορφή  παρουσία τους.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης πραγματοποιήθηκε παρέλαση με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής, των αθλητών  και της ομάδας των Lord’s Taverners . Ακολούθησε ο προγραμματισμένος   αγώνας Κρίκετ  κατά τον  οποίο οι αθλητές της Εθνικής μας υπερίσχυσαν με σκορ 127-128 και 4 wickets.  Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε  ο κ. Νίκος Κορακιανίτης Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας ως εκπρόσωπος του Δήμου Κέρκυρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σπύρου.

 

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν απονομές.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

 

Share With: