Εκδήλωση βραβεύσεων Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας,  η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Κατσώρας, εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθυνε ευχές για δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά, αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις της αλλά και σε όσες διεξήχθησαν το 2022. Χαιρετισμό  στην εκδήλωση απέστειλε  ο Υφυπουργός Πολιτισμού Αθλητισμού Λευτέρης  Αυγενάκης, ο οποίος προβλήθηκε κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη,  ενώ  την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας, Αυλωνίτης Αλέκος, Μπιάνκης Δημήτρης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Ροδή Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, η Αντιπεριφερειάρχης Μελίτα Ανδριώτη, η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου, πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Σπύρος Σπύρου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α΄Βαθμιας και Β΄Βαθμιας εκπαίδευσης Ιονίων Πέτρος Αγγελόπουλος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος Σκούρτης Χρήστος, πρώην Πρόεδροι της ΕΛ.Ο.Κ   κ. Ευάγγελος Χειμαριός και Βικέντιος Παργινός, παλαίμαχοι αθλητές, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων αθλητικών σωματείων, αθλητές αθλήτριες και πολλοί άλλοι.

Ιδιαίτερα συγκινησιακή  στιγμή  στη φετινή εκδήλωση βραβεύσεων η παρουσίαση σε πρώτη εκτέλεση του Ύμνου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ από την  Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος που συνέθεσε ο Γιώργος Μπινιχάκης. Επίσης  παρουσιάστηκαν σε ενθουσιώδες κλίμα  οι συνθέσεις των  Σπύρου Ρουβά και Άγγελου  Πρωτοψάλτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν:

  1. Η   Εθνική Ομάδα Γυναικών για την διάκριση της 1η θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022.
  2. Ο προπονητής Ιωσήφ Μισφούτ
  3. Ο Τεχνικός Σύμβουλος Σπύρος Δολιανίτης
  4. Η Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος
  5. Ο συνθέτης του ύμνου της Ομοσπονδίας μας   Γεώργιος Μπινιχάκης
  6. Οι συνθέτες Σπύρος Ρουβάς και Άγγελος Πρωτοψάλτης
  7. Ο Περιφερειακός Διευθυντής  Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος
  8. Ο Διευθυντής Διοίκησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Α/βαθμιας &β/βαθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων  Σπύρος Αυλωνίτης.

 

  1. Απονομές Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Γυναικών Κλειστού Χώρου 2022

 

1Η ΘΕΣΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

2Η ΘΕΣΗ: Α.Ο.Π.Κ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ

3Η ΘΕΣΗ:Γ.Ε.Κ

 

  1. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2022

1Η ΘΕΣΗ:Α.Ο.Π.Κ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ

2Η ΘΕΣΗ:Γ.Ε.Κ

3Η ΘΕΣΗ :ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

  1.  Βράβευση του σωματείου Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

 

  1. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  «ΦΟΡΕΑΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΚΡΙΚΕΤ ΣΠΙΑΝΑΔΑ»

 

  1. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΟΥΒΙΩΝ Α.Ε.
  2. Βράβευση Παιδικής Ομάδας Γ.Σ. Βύρων

 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι μας τα τίμησαν με την παρουσία τους. Η πίτα ήταν ευγενική χορηγία του κ. Δαφνή Σπύρου τον οποίον ευχαριστούμε θερμά.

 

Share With: