HomeΔελτία ΤύπουΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ

Δικαίωση Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

ΔΙΚΑΙΩΣΗ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ  – ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ  Η ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ορθή κρίθηκε η απόφαση  μεταγραφής από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ και την επιτροπή μεταγραφών,  με ημερομηνία 17/12/2015, αθλητών του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Κ.Γ.Σ) στο σωματείο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΓΕΚ),  μετά από  απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), το οποίο  απέρριψε  την προσφυγή του ΚΕΡΚΥΤΡΑΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Το σωματείο του ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ,  μετά την  εγκριτική απόφαση μεταγραφής  του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,   δεκαέξι  αθλητών του,  οι οποίοι  μέσω αίτησης που υπέβαλλαν, επιθυμούσαν την αλλαγή σωματείου αφού μετά την απόσυρση του ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ  από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών αγ. περιόδου 2015 -2016,  οι αθλητές στερούνταν το δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο πρωτάθλημα.

Η επιτροπή μεταγραφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ μετά από εξέταση των αιτήσεων και βασιζόμενη στους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και δεδικασμένα του ΑΣΕΑΔ,  αιτιολογημένα  ενέκρινε τις μεταγραφές,  απόφαση η οποία επικυρώθηκε  και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση απόρριψης της προσφυγής του σωματείου ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ πάρθηκε την 07/11/2016 και απεστάλλει στην Ομοσπονδία και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.

 

Για το Δ.Σ

Share With: