HomeΔελτία ΤύπουΔελτιο τύπου Softball και Μαρίνα Γουβιών

Δελτιο τύπου Softball και Μαρίνα Γουβιών

Δελτιο τύπου Softball και Μαρίνα Γουβιών

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ  (ΕΛ.Ο.Κ)                                                                                  Μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Κρίκετ                                                                                                          Κώστα Γεωργάκη 26, 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΛ.& FAX: 2661036560,

E-mail: , Website: www.cricket.gr

HELLENIC CRICKET FEDERATION (H.C.F.)                                                      MEMBER OF INTERNATIONAL CRICKET COUNCIL   EUROPE

(I.C.C Europe) 26, Kosta Georgaki str, 49100 Corfu, Greece,

Tel & Fax ++302661036560   E- mail: ,

Website: www.cricket.gr

Κέρκυρα 9/10/2023

 

 

Δελτίο τύπου

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΕΛ.Ο.Κ έλαβε χώρα χθες Κυριακή 8/10/2023 στον ιστορικό χώρο  του γηπέδου της κάτω πλατειάς .

Μια μέρα αφιερωμένη στο γυναίκειο SOFT BALL CRICKET   που για πρώτη φορά παρουσίασε η ΕΛ.Ο.Κ με μεγάλο ενθουσιασμό γιορτάζοντας τις διεθνείς επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών .

Το κάλεσμα είχε πολύ θετική ανταπόκριση από τον γυναίκειο πληθυσμό του νησιού και μετά από σύντομη παρουσίαση από τον επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΛ.Ο.Κ  Δημήτρη Βαρζακάκο , οι συμμετέχουσες  μαζί με αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας, χωριστήκαν σε δυο ομάδες  από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Ιωσήφ Μισφούτ και  Σπύρο Δολιανίτη και η δράση ξεκίνησε !

Ο λόγος της δράσης είναι η αύξηση της εκπροσώπησης του αθλήματος στα κορίτσια και τις γυναίκες , η διαμόρφωση μιας δομής εκδηλώσεων με στόχο την δημιουργία ενός διασκεδαστικού και φιλόξενου περιβάλλοντος .

Η ΕΛ.Ο.Κ σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία εστιάζει χρόνο και πόρους στην ανάπτυξη της δημοτικότητας του αθλήματος στα κορίτσια και στην αύξηση συμμετοχής .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 15/10/2023 και ωρα 11:00 στην Κάτω Πλατεία ,σας περιμένουμε όλες !

 

 

Σε συνέχεια των κρικετιστικών μας νέων , με μεγάλη  επιτυχία έκλεισε η αγωνιστική χρονιά του 2023 για το Διεθνές Φεστιβάλ με ξένες ομάδες που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ .

Αυτή την χρονιά οι συμμέτοχες ήταν παρά πολλές και οι αγώνες με τις ξένες ομάδες παρουσίασαν μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του διεθνούς φεστιβάλ για το 2024 έχουν αρχίσει οι συμμέτοχες  , καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε και την καινούρια χρονιά το φεστιβάλ να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία .

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου διεξήχθησαν τρεις αγώνες και οι κερκυραϊκές ομάδες είχαν εξαιρετική παρουσία νικώντας και στους δυο αγώνες που συμμετείχαν .

Τα αποτελέσματα των αγώνων  διαμορφώθηκαν ως εξής :

AURTHORS KNIGHTS CC (119r-8w-20ov) – PESHWAR CC(155r-6w-20ov) ,νικητής PESHWAR CC με 36r.

 

AURTHORS KNIGHTS CC(150r-4w-20ov)-ΓΕΘ(151r-3w-20ov) ,νικητής ΓΕΘ ΜΕ 7w.

 

PESHWAR CC(124r-6w-12ov)-CORFU XI(127r,2w,12.1ov),νικητής CORFU XI με 8w.

 

Εκ του γραφείου τύπου

 

Share With: