ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ SOFT BALL

 

 

Δελτίο τύπου

2η συνάντηση soft ball

 

Με μεγάλη όρεξη για διασκέδαση έγινε χθες Κυριακή 15/10/2023 η δεύτερη συνάντηση Soft ball cricket γυναικών στην Κάτω Πλατεία.

Η χθεσινή μέρα χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη αύξηση των συμμετοχών αλλά και από το γεγονός ότι  κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το  ενδιαφέρον του κόσμου ήταν έντονο και πολλά κορίτσια ήρθαν να γνωρίσουν το soft ball από κοντά !

Οι προπονητές της ΕΛ.Ο.Κ μαζί με αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας ετοίμασαν νέες διασκεδαστικές και πρωτότυπες δραστηριότητες  που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθ όλη την διάρκεια της δράσης .

Η ΕΛ.Ο.Κ  μέσα από αυτή την προσπάθεια προσβλέπει   στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος για το άθλημα  στις γυναίκες μέσα από έναν διαφορετικό ,δημιουργικό τρόπο ώστε μέσα από αυτό να επιτευχθεί ταυτόχρονα  αύξηση της  εκπροσώπησης του αθλήματος από   τα κορίτσια και τις γυναίκες .

Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο προσχολικής αγωγής δημιουργίας και έκφρασης ‘’ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ’’ και την κα Λυδία Χειμαριού για την συμμετοχή και την υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια διάδοσης του γυναίκειου κρίκετ .

Share With: