HomeΔελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου – Τελετή Έναρξης 3ου Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Τελετή Έναρξης 3ου Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Τελετή Έναρξης 3ου Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Κέρκυρα, 23-04-2013

Δελτίο Τύπου

Τελετή Έναρξης 3ου Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Με την παρουσία των μαθητών του 6ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας διεξήχθη σήμερα 23/4, στο ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας, ο αγώνας του Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ μεταξύ της ομάδας της Βουλγαρίας και του σχολείου από την Μ. Βρετανία Park High School.

Στο πλαίσιο των παράπλευρων εκδηλώσεων διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 21/4 στο ξενοδοχείο Messsonghi Beach όπου φιλοξενούνται οι ομάδες, η τελετή έναρξης του 3ΟΥ Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ, η οποία σηματοδότησε την έναρξη των αγωνιστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στην τελετή το παρόν έδωσαν όλες οι αποστολές, διαιτητές, managers ,δημοσιογράφοι και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας καλωσόρισε τις ομάδες στην Κέρκυρα, τους ευχήθηκε καλή τύχη στο Τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε στην αξία του «spirit of cricket», το οποίο θα κυριαρχήσει όλη την εβδομάδα των αγώνων. Κάλεσε όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και κουλτούρας να συνυπάρξουν αρμονικά, να βιώσουν συναισθήματα φιλίας, ομαδικής δουλειάς, φιλάθλου πνεύματος αλλά και σεβασμού του ενός προς τον άλλον. Τέλος ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς και τους εθελοντές.

Η βραδιά έκλεισε με την εντυπωσιακή παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος και της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοραΐτικων.

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Ιονίων Νησιών – Δήμος Κέρκυρας – Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας
Co-Organization:
Ionian Islands Region – Municipality of Corfu – Commercial Chamber of Corfu

epimelitirio-LOGOS-2

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού
Under the Auspices of the Ministry of Tourism
ethnosimo_ciel_hor

Xορηγοί Διοργάνωσης:

visitgreeceionian-hotels

Xορηγοί Επικοινωνίας:

logo-CorfuPressSIMA_GENERAL

Share With: