HomeΔελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου – Παρουσία 6ου & 14ου Δημοτικού, 3ο Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Παρουσία 6ου & 14ου Δημοτικού, 3ο Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Παρουσία 6ου & 14ου Δημοτικού, 3ο Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Κέρκυρα, 23-04-2013

Δελτίο Τύπου

Παρουσία 6ου & 14ου Δημοτικού, 3ο Διεθνές Σχολικού Τουρνουά 2013, ΕΛ.Ο.Κ

Με την παρουσία των μαθητών του 6ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας διεξήχθη σήμερα 23/4, στο ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας, ο αγώνας του Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ μεταξύ της ομάδας της Βουλγαρίας και του σχολείου από την Μ. Βρετανία Park High School.

Οι μαθητές, κρατώντας πανό και σημαίες των ξένων ομάδων που υιοθετούν παρακολούθησαν τον αγώνα σε ευχάριστο και ενθουσιώδες κλίμα. Στο τέλος του αγώνα εκπαιδευτικοί, μαθητές αθλητές και συνοδοί των ομάδων έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΟΜ.ΚΡΙΚΕΤ κ. Ιωσήφ Νικήτας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Καραβασίλη , ο Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Νικοlai Kolev, η Διευθύντρια του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μαριλένα Κοσκινά, ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού κ. Δημήτρης Μπεσίρης και οι ΚΦΑ των σχολείων που συνόδευσαν τους μαθητές στο γήπεδο.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής σε κοινή δήλωση του με τον Πρόεδρο της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την διοργάνωση η οποία εντάσσεται στο καινοτόμο Πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και δήλωσε την αισιοδοξία του για ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον. Ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Καραβασίλη για την στήριξη και τον συνεχάρη για την υλοποίηση του προγράμματος το οποίο προωθεί το φίλαθλο πνεύμα, το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και τις αρχές του πολιπολιτισμού.

Τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μια φορά άφησε το ιστορικό γήπεδο της Εσπιανάδας τόσο στην κ. Κρυσταλλίδου όσο και στους αθλητές και συνοδούς του Park High School που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κέρκυρα με αφορμή την διοργάνωση του Τουρνουά.

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Ιονίων Νησιών – Δήμος Κέρκυρας – Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας
Co-Organization:
Ionian Islands Region – Municipality of Corfu – Commercial Chamber of Corfu

epimelitirio-LOGOS-2

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού
Under the Auspices of the Ministry of Tourism
ethnosimo_ciel_hor

Xορηγοί Διοργάνωσης:

visitgreeceionian-hotels

Xορηγοί Επικοινωνίας:

logo-CorfuPressSIMA_GENERAL

Share With: