Δελτίο τύπου : Κυπελλούχος ο ΓΣ. Βύρων

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ  (ΕΛ.Ο.Κ)                                                                                  Μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Κρίκετ                                                                                                          Κώστα Γεωργάκη 26, 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΛ.& FAX: 2661036560,

E-mail: , Website: www.cricket.gr

HELLENIC CRICKET FEDERATION (H.C.F.)                                                      MEMBER OF INTERNATIONAL CRICKET COUNCIL   EUROPE

(I.C.C Europe) 26, Kosta Georgaki str, 49100 Corfu, Greece,

Tel & Fax ++302661036560   E- mail: ,

Website: www.cricket.gr

Κέρκυρα 02/10/2023

 

 

Δελτίο τύπου :

Κυπελλούχος ο ΓΣ ΒΥΡΩΝ

Χθες Κυριακή διεξήχθη στην Μαρίνα Γουβιών στο  γήπεδο του κρίκετ o τελικός αγώνας για την ανάδειξη του κυπελλούχου για το 2023,  μεταξύ των ομάδων ΑΣ. ΑΤΛΑΣ και ΓΣ. ΒΥΡΩΝ .

Μετά   από έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα  που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για την ανάδειξη του κυπελλούχου μέχρι  την λήξη του.

Ο Βύρων που έκανε πρώτος batting σκόραρε 213r-4w-20ov έχοντας τους αθλητές του Αλέξανδρο Σουβλάκη που σκόραρε 89r non out και τον Γιώργο Στογιάννο με 56r επίσης  non out σε καταπληκτική μέρα .

Ο ΑΣ. ΑΤΛΑΣ προσπάθησε και προβλημάτισε τον Βύρωνα μέχρι   λίγο πριν   λήξει   ο αγωνας πετυχαίνοντας 178r-5w-20ov .Tελικά  o ΓΣ. ΒΥΡΩΝ ήταν ο κυπελλούχος νικώντας τον ΑΣ. ΑΤΛΑ ΜΕ 35r .

Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά ότι καθ’ όλη την διάρκεια κυριάρχησε  το πνεύμα του κρίκετ (spirit of cricket) τόσο από τους αθλητές όσο και από τους παράγοντες των ομάδων που παρευρίσκονταν στο γήπεδο και είναι άξιοι συγχαρητήριων .

Μετά και τον τελικό του κυπέλλου απομένουν οι αγώνες του διεθνούς τουρνουά το Σαββατοκύριακο για να κλείσει η αγωνιστική χρονιά του 2023 στον ανοιχτό χώρο.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Share With: