HomeΔελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου – Επιμορφωτική Ημερίδα Κρίκετ στη Θεσσαλονίκη, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Επιμορφωτική Ημερίδα Κρίκετ στη Θεσσαλονίκη, ΕΛ.Ο.Κ

Δελτίο Τύπου – Επιμορφωτική Ημερίδα Κρίκετ στη Θεσσαλονίκη, ΕΛ.Ο.Κ

Κέρκυρα 4-04-2013

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

Δελτίο Τύπου

Επιμορφωτική Ημερίδα Κρίκετ στη Θεσσαλονίκη, ΕΛ.Ο.Κ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Μίκρας (1) την Τρίτη 2 Απριλίου επιμορφωτική Ημερίδα, με θέμα: «Διδακτικές προσεγγίσεις του αγωνίσματος CRICKET στο σχολείο». Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Tην Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από τριακόσιοι Εκπ/κοι Φυσικής Αγωγής οι οποίοι γνώρισαν το άθλημα από τους εισηγητές και τους προπονητές της Ομοσπονδίας.

Η Ημερίδα περιελάμβανε προβολή dvd, σύντομη αναφορά του Προέδρου της ΕΛ.ΟΜ.ΚΡΙΚΕΤ κ. Ιωσήφ Νικήτα στην ιστορία και το άθλημα, καθώς και πρακτική εξάσκηση. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι και από το άθλημα και από την άψογη επίδειξη. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με αφορμή την Ημερίδα προσκάλεσε τους εκπαιδευτικούς να συνοδεύσουν τα σχολεία τους στην Κέρκυρα το Μάιο προκειμένου να συμμετέχουν σε σχολικό τουρνουά Κρίκετ που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Νίκος Οξύζογλου συνεχάρει τον Πρόεδρο για την πρωτοβουλία της Ημερίδας και προσκάλεσε την Ομοσπονδία να συμμετέχει στον πολύ αξιόλογο θεσμό της Μικρής Ολυμπιάδας του Δήμου Θεσσαλονίκης που θα γίνει τον Μάιο.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ. Ιωάννη Καραβασίλη για την πολύτιμη βοήθεια και την καθοδήγηση που μας προσέφερε, την Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής κ. Νίκο Οξύζογλου και Κων/νο Μπουζιώτα για την άψογη οργάνωση της Ημερίδας και την στήριξη τους στην ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Share With: