HomeΜη κατηγοριοποιημένοΔελτίο Τύπου – Εκδήλωση Κοπής Πίτας Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ

Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση Κοπής Πίτας Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ

Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση Κοπής Πίτας Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ

Κέρκυρα 21-12-2012

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση Κοπής Πίτας Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Ά του Ιονίου Πανεπιστημίου στις 11.00, η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Ο Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας, εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθυνε ευχές για δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις της προηγούμενης χρονιάς αλλά και στον προγραμματισμό της τρέχουσας.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Σκούρτης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Α΄Βαθμιας και Β΄Βαθμιας εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Καραβασίλης, ο Τομεάρχης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ κ. Στέφανος Γκίκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αμαλία Μακρή και Γιώργος Καλούδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Αργυρός, ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ιονίων Νήσων κ. Τηλέμαχος Γαβαλάς, ο Ιταλός Πρόξενός κ. Giancarlo Bringiotti, οι πρώην Πρόεδροι της ΕΛ.Ο.Κ κ. Ευάγγελος Χειμαριός και Βικέντιος Παργινός, Παλαίμαχοι αθλητές, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων αθλητικών σωματείων, αθλητές αθλήτριες και πολλοί άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Βουλευτές Κέρκυρας Αγγελική Γκερέκου και Στέφανος Σαμοίλης, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και η Πρόεδρος της Φλόγας Κέρκυρας Ελισάβετ Κοσμαδάκη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των ομάδων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2012 από τους εκπροσώπους των φορέων, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Αθλητές και εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων Α.Ο ΦΑΙΑΞ, Γ.Ε.Κ, Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, ΑΟΚ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Γ.Ε.Θ και Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ παρέλαβαν αναμνηστικά για τις διακρίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2012.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Δ.Σ. τίμησε αθλητικούς παράγοντες και παλαίμαχους αθλητές της κρικετιστικής οικογένειας. Σε ένδειξη σεβασμού στην μνήμη του Φίλλιπου Γράψα το Δ.Σ παρέδωσε σε εκπρόσωπο της οικογενείας του τιμητική πλακέτα αναγνώρισης της μεγάλης του προσφοράς στο Κρίκετ.

Επίσης τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στο Κρίκετ παρέλαβαν, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛ. ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ κ. Ευάγγελος Χειμαριός, ο Αντιπρόεδρος της τοπικής Επιτροπής Κρίκετ του ΣΕΓΑΣ κ Κωνσταντίνος Μηνάς και ο Παλαίμαχος αθλητής Προκόπης Κύρος. Τιμητική απονομή και αναφορά στην προσφορά του στο άθλημα έγινε και για τον κ. Αναστάσιο Καλόγερο.

Το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να ευχηθεί καλή και δημιουργική χρονιά.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα Αrtissimo και την Αναψυκτική Κέρκυρας για την ευγενική προσφορά των προϊόντων τους καθώς και την διοίκηση του Ιονίου Πανεπιστημίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Share With: