HomeΔελτία ΤύπουΑνακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ σχετικά με την δημοσιοποίηση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα το Κρίκετ.

Ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ σχετικά με την δημοσιοποίηση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα το Κρίκετ.

Ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ σχετικά με την δημοσιοποίηση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα το Κρίκετ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ σχετικά με την δημοσιοποίηση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα το Κρίκετ.

 Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ με αφορμή την ανακοίνωση διεξαγωγής ημερίδας με θέμα το Κρίκετ η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Ιουλίου και προς αποφυγή παρερμηνειών επιθυμεί να κάνει γνωστό προ πάσα κατεύθυνση τα εξής: Μετά την επιστολή – διαμαρτυρία ορισμένων αθλητών Κρίκετ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας προέβη άμεσα  σε  πρόσκληση τόσο των ίδιων  αθλητών όσο και των σωματείων τους στα γραφεία της  Ομοσπονδίας  σε διάλογο και  ακρόαση αυτών,   με σκοπό την εύρεση λύσης, την συνεργασία και την διαφύλαξη του αθλήματος σε κλίμα ενωτικό. Δυστυχώς αν και η πρόσκληση εστάλη δύο φορές από την Ομοσπονδία , ουδείς ανταποκρίθηκε.

  Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας υπόψη την προάσπιση των συμφερόντων του αθλήματος, που αποτελεί  καταστατική υποχρέωση  για το Δ.Σ. της ΕΛΟΚ  και την προστασία του από πρακτικές που πλήττουν την ενότητα,  την συνεργασία και τους καταστατικούς  σκοπούς και στόχους  της Ομοσπονδίας, κάνουμε ευρέως γνωστό ότι η παραπάνω συγκέντρωση και το άγνωστο του περιεχομένου της και των σκοπών  και στόχων  των διοργανωτών  της,  δεν έχει την έγκριση   και δεν  είναι αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ , δεν διεξάγεται από θεσμοθετημένα όργανα , το περιεχόμενο  οι σκοποί και οι στόχοι της  είναι άγνωστοι, οι δε διοργανωτές της απαξιώνουν τους θεσμούς και τα όργανα της ΕΛ.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ ως το ανώτατο όργανο διοίκησης του αθλήματος του Κρίκετ, αρμόδια για την διοργάνωση κάθε εκδήλωσης που αφορά το άθλημα του Κρίκετ ,  δηλώνει ότι είναι πάντα στη διάθεση όλων των σωματείων και αθλητών μέσα από διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό της και τους Κανονισμούς για την διεξαγωγή παραγωγικής   συζήτησης και συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αθλήματος μας.

 

Για το Δ.Σ.

Share With: