Μετάβαση Εθνικής Ομάδας Ανδρών & Γυναικών στη Τσεχία για συμμετοχή σε Διεθνείς Αγώνες

Την Παρασκευή 28/6 αναχωρούν από την Κέρκυρα η Εθνική ομάδα Ανδρών και Γυναικών με προορισμό την Πράγα για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες Τ10 με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Τσεχίας. Oι αγώνες διοργανώνονται από το European Cricket Internationals (ECI & ECI-W) το μεγαλύτερο και πιστοποιημένο δίκτυο διεθνών αγώνων στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 20 χώρες από την Ευρώπη.
Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κρίκετ (ECN) ιδρύθηκε το 2019, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του αθλήματος υλοποιώντας σπουδαία αθλητικά γεγονότα, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για τη δημιουργία ψυχαγωγίας, προώθησης και ψηφιακής συμμετοχής των θαυμαστών του κρίκετ που παίζεται σε όλη την Ευρώπη, μεταφέροντας το σε παγκόσμιο κοινό μέσω συνεργατών μέσων του ECN.Οι αγώνες Τ10 θα μεταδοθούν ζωντανά https://www.youtube.com/@europeancricketnetwork
Την Εθνική Ομάδα Γυναικών συνοδεύει ο προπονητής Ιωσήφ Μισφούτ, ο Σπύρος Δολιανίτης ως υπεύθυνος της ομάδας και η Αγγελική Καλογιάννη Έφορος της Εθνικής Ομάδας με την ιδιότητα της αρχηγού αποστολής .
Αξίζει να επισημανθεί η εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας  σε επίπεδο Φυσικής Κατάστασης από τον ΚΦΑ και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος Criiio κ. Δημήτριο Βαρζακάκο.
Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Γυναικών είναι :
ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΙΩΤΗ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΚΡΗ
ΝΕΦΕΛΗ-ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΟΤΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ
ΔΑΦΝΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΥΡΤΩ ΤΟΡΝΑΡΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΡΙΣΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΝΤΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΕΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
ΖΩΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
Την Εθνική Ομάδα Ανδρών θα συνοδεύσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βασιλάς, ενώ ο Κωνσταντίνος Κορωνάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του αρχηγού αποστολής με την θεσμική του ιδιότητα ως μέλους της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.
Οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών είναι:
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
3. ΘΩΜΑΣ ΖΩΤΟΣ
4. ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
5. ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΕΚΙΟΣ
6. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΩΛΗΣ
8. ASLAM MOHAMMAD
9. SAJID AFRIDI
10. MUAAZ ALI
11. ZUBAIR ASHRAF
12. ASRAR AHMED
13. MEHMI AMARPREET SINGH
Εξαιρετικά σημαντική και η στήριξη του Διευθυντή της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Χειμαριού στην ομάδα εξασφαλίζοντας εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

 

Share With: