Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ

 

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ . καλεί τα Σωματεία – Μέλη της σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  05 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, στην οδό Κώστα Γεωργάκη 26, στην Κέρκυρα (εντός ΕΑΚΚ) με θέματα  ημερησίας διάταξης:

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Γ.Σ.

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 – ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31.12.2019 – ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ& ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019
 • ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
 • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 4 «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ» (μη υποχρεωτική η παρ.1 ) ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ
 • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (περί αποδέσμευσης αθλητή λόγω μη αναγραφής σε λίστα αθλητών του σωματείου και έκδοση νέου δελτίου οποιαδήποτε χρονική στιγμή .

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 19: 00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Έχοντας υπόψη το άρθρο 14 παρ. 3 του Α.Ν 2725/99, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 30 του ν. 4603/2019 και  το άρθρο 7α παρ. γ του καταστατικού, σας γνωστοποιούμε τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου.

 1. Α.Σ ΑΤΛΑΣ

2  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ
 2. Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
 3. Α.Ο.Π. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
 4. Α.Π.Σ ΝΑΥΣΙΚΑ
 5. Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 6. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ
 7. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

10.ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 1. Γ.Σ.ΚΡΙΚΕΤ ΒΥΡΩΝ
 2. Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Τα υπόλοιπα σωματεία- μέλη της ΕΛ.Ο.Κ, συμμετέχουν στη Συνέλευση  μόνο με δικαίωμα λόγου.  Βάσει του άρθρου 8 παρ. 7 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ  τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν στην ΕΛ.Ο.Κ τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.