HomePress OfficeΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2484 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2484 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2484 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ

ΚΕΡΚΥΡΑ 30.8.2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2484 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΚΕΤ.

Με την συνδιοργάνωση της Ροταριανής Περιφέρειας 2484 και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ θα διεξαχθούν την εβδομάδα 2-7 Σεπτεμβρίου εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος αλλά και επίτευξης των σκοπών των Ροταριανών που είναι η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας και η συμβολή στη διεθνή κατανόηση και ειρήνη.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις φιλοδοξούν να αποτελέσουν την αφετηρία για την καθιέρωση ενός νέου Παγκόσμιου αθλητικού θεσμού στον οποίον θα συμμετέχουν ροταριανοί αθλητές από όλον τον κόσμο.

Στα πλαίσια των αγώνων θα επισκεφθούν το νησί αθλητές και φίλαθλοι από Ινδία, Σρι Λάνκα, Αυστραλία και Πακιστάν. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ Ελληνικών Ομάδων και Ινδίας ενώ παράλληλα θα γίνει και η επίσημη τελετή εισόδουτης Ελλάδας και του Ελληνικού κρίκετ στο Ιnternational Fellowship of Cricket loving Rotarians.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00μ. στο Παλαιό Φρούριο διοργανώνεται από το Ρ.Ο Κερκύρας συναυλία της ΦΕ “Καποδίστριας” με σολίστ την Ρόζα Πουλημένου σοπράνο και τον Παντελή Κοντό, βαρύτονο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον αγώνα για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας .

Με την ελπίδα για ανάπτυξη ενός νέου αθλητικού διεθνούς θεσμού, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ και η ΡΟΤΑΡΙΑΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, φιλοδοξούν να υλοποιήσουν μια άρτια και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση η οποία χρόνο με τον χρόνο θα προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Για το Δ.Σ.

Share With: