HomePress OfficeΔελτίο Τύπου – Το Κρίκετ Πάει Σχολείο

Δελτίο Τύπου – Το Κρίκετ Πάει Σχολείο

Δελτίο Τύπου – Το Κρίκετ Πάει Σχολείο

Το Κρίκετ πάει Σχολείο με Στόχο την Ανάπτυξη του Αθλήματος

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ» συνεχίζεται δυναμικά από την ΕΛΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ  σε όλα τα Δημοτικά σχολεία της Κέρκυρας, με προσανατολισμό την γνωριμία όλων των μαθητών με το άθλημα του Κρίκετ αλλά και η διεύρυνση της βάσης των αθλούμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, διεξήχθη  μέσα σε ζεστή μαθητική ατμόσφαιρα, την Τρίτη 12/3 και την Τετάρτη 13/3 παρουσίαση του αθλήματος,  στο Δημοτικό Σχολείο της Αλεπούς και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι παρουσιάσεις περιλάμβαναν την γνωριμία των παιδιών με το κwik Cricket, την προβολή  DVD με στιγμιότυπα από  το διασημότερο γήπεδο Κρίκετ του Κόσμου το” LORDS”,  από επαγγελματίες αθλητές αλλά και μαθητών που παίζουν kwik cricket.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής αναφέρθηκε στα Σχολικά Τουρνουά που πρόκειται να διεξαχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος , στο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά που διεξάγεται σε ετήσια βάση από την Ομοσπονδία αλλά και στις επίσημες εσωτερικές  αθλητικές διοργανώσεις .

[image_frame style=”border” align=”right” alt=”Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ – Παρουσίαση στο Δημοτικό Σχολείο Αλεπούς” height=”250″ width=”300″]https://www.cricket.gr/wp-content/uploads/2013/04/mathites_alepu_2.jpg[/image_frame]

Τις παρουσιάσεις έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νικήτας Όθωνας με την πολύτιμη παρουσία εκπαιδευτικών των σχολείων. Το Διοικητικό συμβούλιο της Ελλ. Ομ. Κρίκετ ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντές των Σχολείων κ. Σπύρο Μάμαλο  και  κ. Σπύρο Μπόχτη, την ΚΦΑ κ. Αγγελική Γάτσιου και όλους τους εκπαιδευτικούς για την θερμή φιλοξενία.

Share With: