HomePress OfficeΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  Κ. YAAR ABBAS.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  Κ. YAAR ABBAS.

Συνάντηση Εκπροσώπων Της ΕΛ.Ο.Κ Με Τον Πρόξενο Της Πακιστανικής Πρεσβείας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  Κ. YAAR ABBAS.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑNΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  Κ. YAAR ABBAS.

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων στην Αθήνα με αρμόδια Υπουργεία,  για θέματα που άπτονται της  Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε  μετάβαση δύο εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ  του Προέδρου κ. Ιωσήφ Νικήτα και του Αντιπροέδρου κ. Κυριάκου Κατσώρα.  Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου  2018, μεταξύ άλλων,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόξενο Πακιστανικής Πρεσβειας στην Αθήνα  κ.  Yawar Abbas.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς διαφορά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και  συνεργασίας όπως το ζήτημα αξιοποίησης του αθλήματος  ως μέσο για την ομαλή ένταξη των αλλοδαπών στην Ελλάδα, την ενασχόληση Πακιστανών υπηκόων που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα με το άθλημα μέσα από διοργανώσεις της Ομοσπονδίας,  την ένταξη τους στο μητρώο αθλητών σύμφωνα με τους όρους και τις προυποθέσεις που ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία και τους ειδικούς κανονισμούς της ΕΛ.Ο.Κ , ζητήματα εύρεσης αγωνιστικού  χώρου και συνεργασίες με διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς  κ.α.

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόξενο κ.  Yawar Abbas

για την φιλοξενία .

 

 

 

Share With: