HomePress OfficeΠρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ

 

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ . καλεί τα Σωματεία – Μέλη της σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  05 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, στην οδό Κώστα Γεωργάκη 26, στην Κέρκυρα (εντός ΕΑΚΚ) με θέματα  ημερησίας διάταξης:

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Γ.Σ.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 – ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31.12.2019 – ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ& ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019
  • ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
  • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 4 «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ» (μη υποχρεωτική η παρ.1 ) ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ
  • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (περί αποδέσμευσης αθλητή λόγω μη αναγραφής σε λίστα αθλητών του σωματείου και έκδοση νέου δελτίου οποιαδήποτε χρονική στιγμή .

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 19: 00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Έχοντας υπόψη το άρθρο 14 παρ. 3 του Α.Ν 2725/99, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 30 του ν. 4603/2019 και  το άρθρο 7α παρ. γ του καταστατικού, σας γνωστοποιούμε τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου.

  1. Α.Σ ΑΤΛΑΣ

2  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

  1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ
  2. Α.Π.Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
  3. Α.Ο.Π. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
  4. Α.Π.Σ ΝΑΥΣΙΚΑ
  5. Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  6. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ
  7. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

10.ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  1. Γ.Σ.ΚΡΙΚΕΤ ΒΥΡΩΝ
  2. Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Τα υπόλοιπα σωματεία- μέλη της ΕΛ.Ο.Κ, συμμετέχουν στη Συνέλευση  μόνο με δικαίωμα λόγου.  Βάσει του άρθρου 8 παρ. 7 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ  τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν στην ΕΛ.Ο.Κ τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Share With: