HomePress OfficeΠρωταθλήτρια η Εθνική Γυναικών στο 1 Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Πρωταθλήτρια η Εθνική Γυναικών στο 1 Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Πρωταθλήτρια η Εθνική Γυναικών στο 1 Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έπεσε η αυλαία του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος  για την Εθνική Γυναικών. Η διοργάνωση διεξήχθη στην Σόφια της Βουλγαρίας από 27-29/6. Τα κορίτσια μας αήττητα σε όλες τις αγωνιστικές  πήραν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στην πρώτη στην ιστορία  Βαλκανική Διοργάνωση η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει την αρχή ενός συστηματικού αθλητικού θεσμού με προοπτικές και μαζική συμμετοχή των Βαλκανικών κρατών.

Σάρωσε τους τίτλους η  αθλήτρια  του ΑΟΔΠ ΔΕΚΑΘΛΟΥ,  Νίκη Πεπόνη  η οποία έβαλε  την στάμπα της, κατακτώντας επάξια τους  τίτλους της Καλύτερης Παίχτριας  και Καλύτερης Βαtter (Player of the tournament  & Batter  of the tournament).

Πολλά συγχαρητήρια στην αρχηγό Ιωάννα Χυτήρη, την υπαρχηγό Μαριλένα Ρουβά και τις αθλήτριες Όλγα Πεπόνη, Έλενα Δαπέργολα, Βάσω Κρητικού, Τερέζα Καψοκαβάδη, Κάγια Κουρσάρη, Αλίκη Καλαμαρίδου ,Ελεάνα Νικολακοπούλου , Θεοδώρα Βιτουλαδίτη, Μικέλα Καρβούνη , Πολυξένη Μάζη, Ερμιόνη Μακρή, Μαρία Συριώτη,  Βάσω Κωλέτη. και  Γεωργία Μέριανου.

Πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή Ιωσήφ Μισφούτ , ο οποίος έχτισε με μεράκι και σκληρή δουλειά  την ομάδα και της χάρισε την επιτυχία.

Πανηγυρισμοί από τα κορίτσια μας στην τελετή λήξης, καθώς η διοργάνωση αποτελεί ένα δυνατό τεστ και για δυσκολότερες αγωνιστικά διοργανώσεις στο μέλλον.

Αφανής ήρωες της αποστολής οι officials Γιάννης Αυθίνος και Μιχάλης Ρέβης, οι οποίοι συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της διοργάνωσης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση εκπρόσωποι του Αθλητικού Πανεπιστημίου της Βουλγαρίας , του Δήμου, Ο Πρόεδρος  Νikolay Kolev και τα μέλη του Δ.Σ. της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας , αθλητές και αθλήτριες κ.α.

Tην αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ κ. Ιωσήφ Νικήτας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ΔΕΚΑΘΛΟΝ κ. Αθηνά Αλτάνη.

Το ραντεβού για 2o στη σειρά  Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών κλείστηκε το 2015 και η Κέρκυρα θα είναι πιθανότατα η πόλη  που θα υποδεχτεί τις χώρες των Βαλκανίων και θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.  Νωρίτερα, τον Οκτώβριο αναμένεται η διεξαγωγή του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανδρών.

Tα αποτελέσματα των αγώνων :

ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ         63-62

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ          133-83

ΕΛΛΑΔΑ –ΣΚΟΠΙΑ                143-87

ΕΛΛΑΔΑ-ΑLL STARS             52-51

Share With: