HomePress OfficeΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ 2015!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ 2015!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ 2015!

Στο πλαίσιο στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη του αθλήματος και του αθλητικού τουρισμού, αλλά και με παράλληλο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου , η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, έχει δρομολογήσει την διεξαγωγή αγώνων με ξένες αθλητικές ομάδες που θα επισκεφτούν την Κέρκυρα το 2015.

Ιδιαίτερα αυξημένο το ενδιαφέρον για την νέα αγωνιστική χρονιά καθώς φαίνεται ότι το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό λόγω του Κρίκετ.

Πέρα λοιπόν από τις προγραμματισμένες διεθνείς διοργανώσεις που έχουν ενταχθεί στο νέο αθλητικό σχεδιασμό, όπως το 5ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών και το Hellenic Premier League 2015,την επίσκεψη τους στο νησί έχουν επιβεβαιώσει έως τώρα πάνω από δέκα ξένες ομάδες.

Ειδικότερα τον μήνα Απρίλιο 23-27/4, η ομάδα PLOUGHMAN’S cricket club θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για συμμετοχή σε αγώνες .

Αυξημένη η κίνηση τον μήνα Μάιο καθώς τρεις ομάδες επισκέπτονται την Κέρκυρα, οι SYDENHURST RAMBLERS CRICKET CLUB, SALIX C.C και THEBERTONS C.C.

Δυναμικά μπαίνει ο Ιούνιος με την ομάδα LANCING MANOR να παραμένει στην Κέρκυρα από 25-29/6 ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί το LEMIS CUP με τρεις νέες ξένες ομάδες ερχόμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ίδιο μήνα η ομάδα TURVILLE CRICKET CLUB έχει προγραμματίσει επίσκεψη από 26-29/6 . Παράλληλα ομάδα HONOURABLE ARTILLERY CRICKET CLUB επιβεβαίωσε την παραμονή της στην Κέρκυρα για αγώνες μέσα στο μήνα Ιούνιο.

Τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο οι ομάδες HIMBLETON CRICKET CLUB και TETHERDOWN TRUNLERS CC, όπου αθλητές τους παίζουν στην 3η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έρχονται για να συμμετέχουν σε αγώνες προετοιμασίας.

Σε επίπεδο τώρα προγραμματισμού των επίσημων αγωνιστικών εκδηλώσεων της ΕΛ.Ο.Κ 2015, αναμένεται η έκδοση των ειδικών προκηρύξεων όλων των κατηγορίων κλειστού Χώρου Ανδρών, Νέων Ανδρών, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων.

Αναπτυξιακός στόχος παραμένει η αύξηση της βάσης των αθλητών μικρής ηλικίας, η ανάπτυξη του γυναικείου κρίκετ, η στελέχωση της διαιτησίας και η δημιουργία Σχολής Προπονητών Κρίκετ της Γ.Γ.Α.

Για το Δ.Σ. 

Share With: