HomePress OfficeΟλoκληρώθηκαν οι Φιλικοί Αγώνες με την ομάδα των Lord’s Taverners

Ολoκληρώθηκαν οι Φιλικοί Αγώνες με την ομάδα των Lord’s Taverners

Φιλικοί Αγώνες

Ολoκληρώθηκαν οι Φιλικοί Αγώνες με την ομάδα των Lord’s Taverners

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές  εκδηλώσεις με την ομάδα των Lord’s Taverners,  με την διεξαγωγή του προγραμματισμένου αγώνα στο Γήπεδο της Μαρίνας την Δευτέρα 15 Μαΐου,  με τους Taverners  να κερδίζουν την Εθνική μας,  με 8 wickets και σκορ 182-178.

Οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα και διεξήχθησαν στο πλαίσιο της αναβίωσης της πρώτης επίσκεψης τους στην Κέρκυρα το 1978 αλλά και εορτασμού της Ελληνοβρετανικής Φιλίας .

Στην ομάδα των Taverners συμμετείχε στο παιχνίδι της  Δευτέρας  και ο αθλητής Αλέξανδρος Ανεμογιαννης, σκοράροντας 51 ρόνια(not out) σε ένα εκπληκτικό batting με τον πρώην αθλητή της Εθνικής Αγγλίας Andrew Caddick,   o οποίος σκόραρε 97 ρονια (not out) αποδεικνύοντας την τεράστια εμπειρία του ως πρώην επαγγελματίας παίχτης. Πολύ καλή και η  απόδοση των αθλητών της Εθνικής μας  με τον Αslam Mohammad  να σκοράρει  70 ρόνια,  ο Αρχηγός Μανούσης Αναστάσιος 38 ρόνια και ο Γεώργιος Νικήτας 23 ρόνια.

Όλοι οι παίχτες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους Lord’s Taverners και όλους τους θεατές. Το γήπεδο της Μαρίνας  γέμισε από κόσμο  καθώς την  ομάδα των Taverners συνόδευαν  120 άτομα από την Μ. Βρετανία  οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον .

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έγιναν απονομές σε ένα κλίμα ενθουσιασμού καθώς όλοι δήλωσαν την ικανοποίηση τους για τις εκδηλώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2018.

 

Share With: