HomePress OfficeΚαλό Ταξίδι Πολυαγαπημένε Φίλε John!

Καλό Ταξίδι Πολυαγαπημένε Φίλε John!

Καλό Ταξίδι Πολυαγαπημένε Φίλε John!

Το Δ.Σ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του πολύτιμου φίλου, παλαίμαχου αθλητή και αρχηγού της ιστορικής Ομάδας British Airways , John Clayton. Ο φίλος John έφυγε ξαφνικά λόγω καρδιακού επεισοδίου σε ηλικία 68 ετών, ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας με τον στενό του φίλο Freddie Foulds, καθώς επί 42 συναπτά έτη επισκέπτεται το νησί μας, το οποίο λάτρευε. 

Από το 1972 επισκεπτόταν την Κέρκυρα, οργανώνοντας πάντα άψογα τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας , έχοντας πάντα απεριόριστο θαυμασμό και λατρεία για το ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας. 

Ο John διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της  Βritish Airways, αρχηγός της ομάδας με               εκπληκτικά σκορ και επιδόσεις, ένας από τους καλύτερους παίκτες,  ενώ εργάστηκε                 συστηματικά για την προβολή του Ελληνικού Κρίκετ στο εξωτερικό. 

Πιστός οπαδός των δράσεων της ΕΛ.Ο.Κ. παρευρίσκονταν  σε όλες τις διεθνείς                       διοργανώσεις   της Ομοσπονδίας προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες και να                 υποστηρίξει την Εθνική μας Ομάδα. 

Ήταν το πρόσωπο το οποίο έδωσε το πράσινο φως στην  Ομάδα μας  να ανοίξει τα φτερά      της  πέρα από το νησί, καθώς με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλία προγραμμάτιζε           μετακινήσεις στο εξωτερικό με χορηγία της εταιρείας.

Η προσφορά του  στο Κρίκετ τεράστια, πολύτιμη και ανιδιοτελείς και η απώλεια του μεγάλη και αναντικατάστατη  κάνοντας  φτωχότερη την οικογένεια του του ελληνικού Κρίκετ.

Ο John υπήρξε σπουδαίος αθλητής,   πιστός  φίλος, στοργικός  πατέρας, αξιολάτρευτος            παππούς, ένας άνθρωπος με αρχές και ήθος ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία στο         άθλημα την οποία αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας.  Ο John αγάπησε την        Κέρκυρα σαν πατρίδα του και στήριξε το Ελληνικό Κρίκετ σαν γνήσιος Έλληνας.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή  συλλυπητήρια μας 

 

Share With: