HomePress OfficeΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δρα SAEED KHAN MOHMAND ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ κ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΝΔΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δρα SAEED KHAN MOHMAND ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ κ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΝΔΗ

Επίσκεψη Του Πρέσβη Του Πακιστάν Στην Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δρα SAEED KHAN MOHMAND ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ κ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΝΔΗ

 Την Αντιπεριφεριάρχη της Περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας  κ. Νικολέτα Πανδή επισκέφθηκε σήμερα ο  Πρέσβης του Πακιστάν στην Ελλάδα  Δρα Saeed Khan Mohmand,  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ.κ.  Ιωσήφ Νικήτα και Κυριάκο Κατσώρα.    Ο κ. Πρέσβης βρίσκεται  στην  Κέρκυρα,  στο πλαίσιο εκδηλώσεων του 5ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ που διεξάγονται  στην Κέρκυρα από 20-25 Απριλίου, ενώ με την παρουσία του τίμησε και την τελετή έναρξης του Τουρνουά, η οποία έλαβε χώρα  την Κυριακή 19 Απριλίου.

Κατά την συνάντηση, δήλωσε ότι η  Κέρκυρα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χάρτη για όσους αγαπούν το Κρίκετ, καθώς παράλληλα με το φυσικό κάλλος που διαθέτει μπορεί να προσελκύσει κάθε χρόνο χιλιάδες αθλητές και φιλάθλους μέσα από διοργανώσεις και τουρνουά. Ο κ. Πρέσβης δήλωσε υποστηρικτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ και συνεχάρη την διοίκηση  για τις πρωτοπόρες και αντισταθμιστικές  δράσεις της .

Από την πλευρά της η κ. Πανδή υποδέχτηκε με ιδιαίτερη εκτίμηση και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πρέσβη για την παρουσία του και την υποστήριξη του και  δήλωσε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει τις δράσεις της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ.

Παρόλο που στο φετινό Σχολικό Τουρνουά δεν κατάφερε να συμμετέχει σχολείο από το Πακιστάν, είναι εξαιρετικής σημασίας η παρουσία του στην Κέρκυρα καθώς προς την κατεύθυνση αυτή γίνεται προσπάθεια για  την επίσκεψη  ομάδων από το Πακιστάν,  εν όψει της  διοργάνωσης  του Hellenic Premier League,  η οποία θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα  με την συμμετοχή δέκα  περίπου ομάδων. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ.

 

 

Share With: