HomePress OfficeΔελτίο Τύπου – Άφιξη σχολείου Saheti – Επίσκεψη Γ.Γ J.S Rawat

Δελτίο Τύπου – Άφιξη σχολείου Saheti – Επίσκεψη Γ.Γ J.S Rawat

Δελτίο Τύπου – Άφιξη σχολείου Saheti – Επίσκεψη Γ.Γ J.S Rawat

Κέρκυρα, 19-04-2013

Δελτίο Τύπου

Άφιξη της Ομάδας του Φημισμένου Σχολείου Saheti από την Νότιο Αφρική

Ένα από τα πιο φημισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αφρικής, Πρότυπο Σχολείου με ιστορία και μεγάλη προσφορά όχι μόνο στην εκπαίδευση αλλά και στην Ομογένεια συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ. Η αποστολή αποτελούμενη από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου saheti φθάνει την Παρασκευή 19/4 στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας.

Φέτος, έχουμε την μεγάλη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στην Κέρκυρα την κ. Αναστασία Κρυσταλλίδου Γενική Διευθύντρια του σχολείου η οποία έχει συνδέσει τη ζωή και την καριέρα της με το SAHETI. Υπηρετεί σ’ αυτό από το 1975 και η προσφορά της στην Ομογένεια και την εκπαίδευση είναι ανεκτίμητη. Η κ. Κρυσταλλίδου θα

Η απήχηση του Τουρνουά είναι πλέον διεθνής και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία τόσο σημαντικών προσωπικοτήτων κάθε χρόνο στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του.

Περιγραφή φωτογραφίας παραπάνω: Από δεξιά, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛ.Ο.Κ κ. Στυλιανός Γούστης , ο Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας , ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Κατσώρας , ο Πρόεδρος της ΑΕΟΚ Νίκος Χατζόγλου και ο εκπαιδευτικός του σχολείου SAHETI , Λακης Στυλιανού. Καθισμένες από δεξιά η κ. Κρυσταλλίδου και η κ. Σουρρή.

Στην Κέρκυρας ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Οργάνωσης Σχολικών Τουρνουά Κρίκετ

Και από την άφιξη της αξιότιμης κ Κρυσταλλίδου, ερχόμενης από Νότιο Αφρική, η Ομοσπονδία πυρετωδώς προετοιμάζει την ατζέντα της, προκειμένου να υποδεχτεί από την μακρινή Ινδία, τον Γενικό Γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Οργάνωσης Σχολικών Τουρνουά Κρίκετ.

Ο Γ.Γ κ. J.S RAWAT θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του τουρνουά ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με θέμα την διοργάνωση σχολικών αγωνιστικών εκδηλώσεων με πολιτιστική χροιά στην Κέρκυρα.

Τις εκδηλώσεις του Τουρνουά αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά εκπρόσωποι του Ε.Ο.Τ Ο οποίος και στηρίζει την διοργάνωση.

Share With: