HomePress OfficeΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ

ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ

Ανάπτυξη Του Κρίκετ Στα Χανιά

ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΚΕΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλήματος, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ μετέβησαν στα Χανιά την Δευτέρα 17/11, προκειμένου να παρουσιάσουν το Κρίκετ σε ΚΦΑ και σε μαθητές των δημοτικών σχολείων. Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε από τον Προπονητή Όθωνα Νικήτα και τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Αναστάσιο Μανούση. Οι παρουσιάσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα 17/11 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21/11. Επίδειξη του αθλήματος πραγματοποιήθηκε στο 3ο Δημοτικό Χανίων, 2ο Γυμνάσιο Χανίων, στα Εκπαιδευτήρια Μαυρομματάκη, στο Γυμνάσιο Κουμπέ, στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Σούδας και την Παρασκευή σε σχολεία του Δήμου Πλατανιά.

Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ των Χανίων η κοινή συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΛ.Ο.Κ κ.κ Ιωσήφ Νικήτα, Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ και του Γενικού Γραμματέα Στυλιανού Γούστη, με τον Aντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, τον Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Αδοντάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, κ. Μανώλη Γιαννούλη,το Μέλος του Δ.Σ. της `Ενωσης Ξενοδόχων, κ.Γιώργο Μαθιουλάκη, εκπροσώπους του υπό σύσταση Αθλητικού Ομίλου Σούδας και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Β/θμιας καιτης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και συντονιστής της αντζέντας συναντήσεων ο συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Νικόλαος Φουρναράκης.

Στη διεκδίκηση χώρου στη Σούδα (περιοχή Κεραία) για τη δημιουργία ανοιχτού γηπέδου κρίκετ δεσμεύτηκαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Ιωσήφ Νικήτα. O Σύλλογος Ξενοδόχων Χανίων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του αθλήματος στα Χανιά, καθώς το γεγονός αυτό θα αποτελέσει μοχλό της τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του νομού. Τέλος έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και των εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ.

 


			
Share With: