Ανακοίνωση Για Την Έναρξη Αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κρίκετ Αγωνιστικής Περιόδου 2020

Στο πλαίσιο επεξεργασίας του προγράμματος,  η νέα Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει ότι οι αγώνες Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κλειστού χώρου της νέας αγωνιστικής περιόδου,  θα ξεκινήσουν  με πρώτη αγωνιστική στις 11/4/2020 από τις 09.00 έως τις 15.00.   Το  αγωνιστικό πρόγραμμα θα καταρτιστεί σε ενιαίο σχεδιασμό και σύμφωνα με την σειρά κλήρωσης. Έχοντας υπόψη, τις περιορισμένες ώρες διάθεσης από το Ε.Α.Κ.Κ,   την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών ,  την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τα σωματεία και την  αποφυγή αναβολών ή μεταθέσεων αγωνιστικών,  παρακαλούμε να μας γνωρίσετε μέχρι την Δευτέρα 2/3/2020 και ώρα 14.00,  πιθανές ημερομηνίες για τις οποίες το σωματείο σας  αδυνατεί να αγωνιστεί λόγω σοβαρού κωλύματος.  Μετά την σύνταξη του προγράμματος θα εξετάζονται αλλαγές αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο των όρων και προϋποθέσεων που προβλέπονται από τον Κανονισμό Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΛ.Ο.Κ.

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω μη διαθεσιμότητας κόκκινων μπαλονιών κλειστού χώρου όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με κίτρινο μπαλόνι τύπου indoor. Τα σωματεία να ενημερώσουν την γραμματεία για τον αριθμό μπαλονιών που θα χρειαστούν.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι τα σωματεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία  απογραφής τους  στο μητρώο της ΠΙΝ , (σας έχουμε ενημερώσει με οδηγίες που σας έχουν αποσταλεί), καθώς η εν λόγω διαδικασία αποτελεί προϋπόθεση για την έκδοση άδειας τέλεσης αγώνων.

Share With: