HomeΔελτία ΤύπουΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021.

 

ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021.

 

Στο πλαίσιο σχεδιασμού έναρξης επίσημων αγώνων της νέας αγωνιστικής περιόδου, καλούνται  τα  σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας όπως αποστείλουν στην ΕΛ.Ο.Κ έως την Δευτέρα  19 Οκτωβρίου πίνακες   ενεργών αθλητών και αθλητριών τους. Οι πίνακες  θα είναι κατηγοριοποιημένοι  ανά ηλικία όπως παρακάτω, ενώ θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γεννήσεως και αριθμό δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Α) ΑΘΛΗΤΕΣ:

1) ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΩΣ  ΚΑΙ 31/12/2003

2) ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ 01/01/2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Β) ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:

1) ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ  31/12/2003

2)ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 01/ 01/2003 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Για τη σωστή συμπλήρωση των πινάκων και την αποστολή τους στην ΕΛ.Ο.Κ, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

α) Κάθε σωματείο υποχρεούται να επιστρέψει στην Ομοσπονδία μέσα στο παραπάνω  χρονικό διάστημα τους πίνακες, κατάλληλα  συμπληρωμένους  και υπογεγραμμένους  από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου .(θα πρέπει κάθε Σωματείο να κρατήσει φωτοαντίγραφο των καταστάσεων πριν τις στείλει στην ΕΛΟΚ).

β) Ο ανώτερος αριθμός αθλητών/τριων  που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2003 είναι είκοσι   πέντε(25).

γ) Από τους πίνακες αθλητών/τριων  γεννηθέντων από 1/1/2004 και μετά και και μετά, μπορεί να δηλωθεί απεριόριστος αριθμός .

δ) Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε τροποποίηση στους πίνακες μετά την υποβολή τους στην ΕΛ.Ο.Κ. Mετά το τέλος των μετεγγραφών όπως θα καθοριστούν με εγκύκλιο, οι πίνακες  των σωματείων  θα επικαιροποιηθούν και θα θεωρηθούν από το μητρώο της ΕΛ.Ο.Κ. προκειμένου να δοθούν στα σωματεία για την χρήση τους στους επίσημους αγώνες.   Αθλητής /τρια που δεν συμπεριλαμβάνεται στις λίστες θεωρείται ότι αποδεσμεύεται από το σωματείο του και έχει δικαίωμα να μετεγγραφεί     ελεύθερα σε σωματείο της προτίμησης του.

ε) Ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2021 και της διαδικασίας υποβολής των ανανεώσεων των αθλητών-τριών θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το σωματείο έχει την υποχρέωση να δώσει στον κάθε αθλητή-τρια την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ώστε να την θεωρήσει ΜΟΝΟ σε Γιατρό που κατέχει την Καρδιολογική ιδιότητα και μετά να την προσκομίσει στο σωματείο του για την επίδειξή της στους διαιτητές του αγώνα που θα συμμετέχει. Χωρίς την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο/η αθλητής/τρια στους αγώνες. Η ισχύς της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ έχει διάρκεια (1) ενός έτους από την θεώρησή της. Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ακολουθεί τον αθλητή/τρια σε όποιο σωματείο ανήκει μέχρι να λήξει η θεώρησή της.

Το Τμήμα Μητρώου είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε για τη συμπλήρωση των πινάκων.

 

 

Share With: