Τροποποίηση Ειδικών Προκηρύξεων 2020 – Διοργάνωση Πιστοποιημένων Σχολών Διαιτησίας Και Προπονητικής Σε Συνεργασία Με Την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ

Τροποποιήθηκαν  οι   ειδικές προκηρύξεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων  Κλειστού Χώρου Αγ. Περιόδου 2020 στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών, Νέων Γυναικών, Νέων Ανδρών Κορασίδων, Εφήβων, Παίδων  και Παμπαίδων. Οι αλλαγές εφαρμόστηκαν μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων,  λόγο της απόσυρσης των σωματείων  Κ.Γ.Σ και  Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ από ηλικιακές κατηγορίες (εφήβων, νέων γυναικών, κορασίδων).

Το γεγονός της μη   διαθεσιμότητας    του Κλειστού Γυμναστηρίου μπάσκετ, αλλάζει τις ημερομηνίες έναρξης όπου αρχικά είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο- Κυριακή   25 και 26/01 . Το Δ.Σ. έχει υποβάλει από τις 3/1/2020 με το υπάριθμ. 3318/2020,  ενημερωτική επιστολή – αίτημα στην επιτροπή διοίκησης του Ε.Α.Κ.Κ  σχετικά με τους αγώνες,  και βρίσκεται σε συνεργασία καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του γυμναστηρίου είναι πολλές.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αγωνιστικών εκδηλώσεων, επίσημων και μη,  της  στελέχωσης της διαιτησίας και την διεύρυνση προπονητικού ανθρώπινου δυναμικού της Ομοσπονδίας  αλλά και των σωματείων,  η ΕΛ.Ο.Κ έχει συμπεριλάβει  στον ετήσιο σχεδιασμό δράσεων  την διοργάνωση σχολής  διαιτησίας επιπέδου 1 και προπονητικής επιπέδου 2. Τα σεμινάρια θα συνδιοργανωθούν με την Παγκοσμία Ομοσπονδία Κρίκετ και θα δοθούν διεθνείς  πιστοποιήσεις στους επιτυχόντες.

Προϋπόθεση της συμμετοχής στο σεμινάριο προπονητικής είναι να είναι κάτοχοι της πιστοποίησης επιπέδου 1. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ομοσπονδίας  για περισσότερες πληροφορίες.

 

Share With: