HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση με τον Γ.Γ.Α κ. Ιούλιο Συναδινό

Συνάντηση με τον Γ.Γ.Α κ. Ιούλιο Συναδινό

Συνάντηση Με Τον Ιούλιο Συναδινό | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

Συνάντηση με τον Γ.Γ.Α κ. Ιούλιο Συναδινό

 

ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ. ΙΟΥΛΙΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ.

 

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου  2018,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού  κο Ιούλιο Συναδινό, μετά από αίτημα της ΕΛ.Ο.κ, στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα το γραφείο του Γ.Γ.Α. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Ιωσήφ Νικήτας και ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Κατσώρας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο ενημέρωσης και σχεδιασμού δράσεων εν όψει  νέας αγωνιστικής χρονιάς.

 

Ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την αγωνιστική δραστηριότητα της Ομοσπονδίας, τόσο σε επίπεδο Πρωταθλημάτων όσο και σε δράσεις αθλητικού τουρισμού.

 

Θεωρούμε, ότι η συνάντηση με τον  Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού,  με τις τοποθετήσεις του,  ήταν εποικοδομητική και σε θετική κατεύθυνση. Παρά τις δυσκολίες και τους οικονομικούς  περιορισμούς  η διοίκηση της Ομοσπονδίας, δεσμεύτηκε να  κάνει  το καλύτερό δυνατό για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε επίπεδο.

 

Το Δ.Σ. κατανοώντας τις αυξημένες υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα  ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για την φιλοξενία και για  τον χρόνο που διέθεσε.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Share With: