HomeΔελτία ΤύπουΣυγχαρητήρια επιστολή

Συγχαρητήρια επιστολή

Συγχαρητήρια επιστολή

ΚΕΡΚΥΡΑ 3.6.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «SAHETI» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Γενική Διευθύντρια του Πρότυπου Ελληνικού Σχολείου SAHETI, κ. Αναστασία Κρυσταλλίδου στη διοίκηση της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ, για την διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ που διεξήχθη στην Κέρκυρα το διάστημα από 22-27/4.

Ακολουθεί η επιστολή.

 

Προς τον κ. Ιωσήφ Νικήτα

Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, τα μέλη του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας καθώς και τους οργανωτές του Τουρνουά

 

 Γιοχάννεσμπουργκ 17 Μαΐου 2013

Η λέξη Συγχαρητήρια φαίνεται πολύ μικρή για να συμπεριλάβει τα αισθήματα, τις ευχαριστίες μας, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας για την ευκαιρία που είχαμε να συμμετάσχουμε στο 3ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ που διεξήχθη στην Κέρκυρα από 22 έως 27 Απριλίου 2013.

Η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Φιλοξενήσατε ομάδες από όλον τον κόσμο και η αγάπη και το «πιστεύω» σ’ αυτό που κάνατε σας έδωσε τη δύναμη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το ΣΑΧΕΤΙ που συμμετείχε φέτος για δεύτερη φορά στο Τουρνουά δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ξαναέλθει και η δεύτερη εμπειρία ήταν καλύτερη από την πρώτη, όπως είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και αυτές που θα ακολουθήσουν.

Το χρονικό διάστημα που ήμουν εκεί άκουγα συνεχώς επαίνους και θετικά σχόλια για τα «δρώμενα».

Η εμπειρία μας από τα δημοτικά σχολεία που εμείς επισκεφθήκαμε, το 7ο και το 1ο ήταν συνταρακτική. Η προετοιμασία που είχε γίνει, η εμπλοκή των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η οποία κορυφώθηκε στα γήπεδα όπου ήλθαν να μας υποστηρίξουν με συνθήματα και με πανό ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Αγγίξατε τις καρδιές μας και δημιουργήθηκε ανάμεσα στο ΣΑΧΕΤΙ (σχολείο της διασποράς) και την Κέρκυρα (μακρινή Πατρίδα) ένας ισχυρός δεσμός που τον βιώσαμε.

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε τον χρόνο που αφιερώσατε και τις κοπιώδεις προσπάθειες που καταβάλατε προκειμένου να γίνουν όλα αυτά. Όμως πιστεύουμε ακράδαντα πως ΑΞΙΖΕ.

Θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή που κάνατε σε μένα. Έχω τον «Όμηρο» μπροστά μου στο γραφείο μου στο σχολείο και, όταν διαβάζω ότι το έπαθλο μου απονεμήθηκε «για την μέγιστη συμβολή μου στον Ελληνισμό της Ν. Αφρικής, την Εκπαίδευση και την Πολιτισμικότητα» και το γεγονός ότι έρχεται από έναν τόσο σημαντικό φορέα της πατρίδας μου δεν είναι υπερβολικό να γράψω ότι μου προκαλεί δέος. Το εκτίμησα βαθιά.

Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά και παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου σ’ όλους τους εμπλεκόμενους. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και ευόδωση των προσπαθειών σας. Το έργο που επιτελείτε αξίζει την συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων.

Με πολλή εκτίμηση

Α. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΑΧΕΤΙ

Share With: