HomeΔελτία ΤύπουΟλοκληρώθηκε το 1ο Παγκόσμιο Ροταριανό Τουρνουά Κρίκετ

Ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκόσμιο Ροταριανό Τουρνουά Κρίκετ

Ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκόσμιο Ροταριανό Τουρνουά Κρίκετ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας το 1ο Παγκόσμιο Ροταριανό Τουρνουά Κρίκετ, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Ροταριανή Περιφέρεια 2484 και η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, με τον Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ να κατακτάει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας του Τουρνουά.

Μετά το τέλος του τελικού και υπό το ενθουσιώδες κλίμα που είχε δημιουργηθεί ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Ιωσήφ Νικήτας έδωσε θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ ωραίο θέαμα που προσέφεραν και τόνισε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε το Τουρνουά αυτό να να καθιερωθεί ως ένα νέο Παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που θα συγκεντρώνει κάθε χρόνο στην Κέρκυρα ροταριανούς αθλητές από όλον τον κόσμο.

Στην συνέχεια ακολούθησαν απονομές από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΛ.Ο.Κ κ. Στυλιανό Γούστη αλλά και από τους κ. John Clayton και Fred Folds μέλη της ιστορικής ομάδας κρίκετ “British Airways” (BA) που επισκέπτονται το νησί μας για πάνω από σαράντα χρόνια.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Ιωάννη Τρεπεκλή και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας για τη βοήθεια τους στο ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας.

 Για το Δ.Σ.

Share With: