HomeΔελτία ΤύπουΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΣΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ «IONIAN PARK HOTEL»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΣΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ «IONIAN PARK HOTEL»

Ionian Park Hotel | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΣΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ «IONIAN PARK HOTEL»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ. αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια,  την ευγνωμοσύνη του στο  ξενοδοχείο «Ionian Park Hotel» και κυρίως στον ιδιοκτήτη κ. Νίκο Μουζακίτη, για την γενναιόδωρη  χορηγία   στην θεσμοθετημένη διοργάνωση «Hellenic Premier League 2019» που  πραγματοποιήθηκε   στην  Κέρκυρα 14-19 Οκτωβρίου,  με την συμμετοχή τριών Εθνικών Ομάδων αλλά και ομάδων από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Το τουρνουά συμπεριλάμβανε διεθνείς αγώνες αξιολογημένους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου,  επί σειρά ετών,  υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις  τις διεθνείς διοργανώσεις μας.

Χαίρει λοιπόν όχι μόνο εκτίμησης αλλά και βαθιάς  και ευγνωμοσύνης  καθώς για άλλη μια χρονιά, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνέχισαν να αποδεικνύουν  έμπρακτα  την αγάπη τους για την Κέρκυρα, τον αθλητισμό, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας επιδεικνύοντας  το πρόσωπο της  κοινωνικής ευθύνης που τους χαρακτηρίζει .

Αποτελεί για όλους μας, παράδειγμα προς μίμηση και τους ευχαριστούμε από καρδιάς,  καθώς χωρίς  την βοήθεια τους η διοργάνωση αυτή δεν θα ήταν εφικτή.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Share With: