HomeΔελτία ΤύπουΔιεξαγωγή Αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2016 & 2017

Διεξαγωγή Αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2016 & 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα | Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

Διεξαγωγή Αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2016 & 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κλειστού Χώρου 2017 στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Γυναικών και Κορασίδων, ενώ ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου στην Αθήνα, η τελική φάση των Πρωταθλημάτων Κλειστού Χώρου  Εφήβων και Νέων – Ανδρών 2016.  Η λήξη των παιχνιδιών των Πρωταθλημάτων 2016,  βρίσκει νικήτρια    την ομάδα του Α.Ο. ΦΑΙΑΞ  ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Πρωταθλητής Χρήστος Τζοβάρας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γήπεδο(ΦΙΛΛΙΠΟΥ) Χωράφα Περιστερίου,  παρουσία εκπροσώπων του σωματείων και του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ιωσήφ Νικήτα,  ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων  έκανε και τις απονομές των αθλητών.

Αυλαία άνοιξε το  Σάββατο 1 Απριλίου το Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Κορασίδων της φετινής αγ. περιόδου, με την ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ να κερδίζει τον Α.Σ. ΑΤΛΑΣ και στις δύο κατηγορίες. Την Κυριακή 02 Απριλίου διεξήχθη και ο αγώνας Παίδων μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΛΕΟΝΤΕΣ – ΑΠΣ ΝΑΥΣΙΚΑ με την ομάδα της Ναυσικά να κερδίζει τον αγώνα.

Στην κεντρική  Πλατεία διεξήχθη το Σάββατο 1 Απριλίου παρουσίαση του αθλήματος σε μαθητές  σχολείου από τα Γρεβενά το οποίο επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

 

Share With: