HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στην Αθήνα μετέβησαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, κ.κ. Ιωσήφ Νικήτας, Κυριάκος Κατσώρας και Στυλιανός Γούστης, προκειμένου να παρευρεθούν σε κοινή συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό και την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακίδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στην Γ.Γ.Α στο γραφείο του Υφυπουργού.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν εκτενώς την πολιτική ηγεσία για τις δράσεις της ΕΛ.Ο.Κ, τόνισαν την ιδιαιτερότητα του αθλήματος, την ιστορική και πολιτιστική φυσιογνωμία του αλλά και την συμβολή του στην ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού. Διεξοδικά συζητήθηκαν διοικητικά, λειτουργικά και οργανωτικά θέματα της Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά, τόσο τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανό όσο και την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιαννακίδου για την άμεση ανταπόκριση τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, η οποία έδωσε την ευκαιρία να διεξαχθεί μια πολύ καλή συζήτηση εφ όλης της ύλης και να τεθεί το νέο πλαίσιο με στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Share With: