HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση εκπροσώπων της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συνάντηση εκπροσώπων της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συνάντηση εκπροσώπων της ΕΛ.ΟΜ. ΚΡΙΚΕΤ με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Σημαντική συνάντηση είχε σήμερα ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ.κ Ιωσήφ Νικήτας και Κυριάκος Κατσώρας με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Η συνάντηση  έλαβε χώρα στο Υπουργείο  στο πλαίσιο της ενημέρωσης για θέματα ανάπτυξης του αθλήματος αλλά και  της συνεισφοράς του Κρίκετ  στον αθλητικό τουρισμό τον πολιτισμό  και στην προβολή της Ελλάδος γενικότερα .

Στη συζήτηση κυριάρχησε η παρουσίαση  διεθνών διοργανώσεων  με αθλητικό και πολιτιστικό περιεχόμενο,  αλλά και πολλών σημαντικών δράσεων που έχει υλοποιήσει η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια,  για τις οποίες ο Υπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας  δεν παρέλειψαν  να αναφερθούν  στην ελάχιστη χρηματοδότηση που λαμβάνει τα τελευταία δύο χρόνια η ΕΛ.Ο.Κ και στις συνέπειες που έχει στην εύρυθμη λειτουργία της.

 Ο κ. Τασούλας, συνεχάρει την διοίκηση για το  πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στον μελλοντικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας.

Για το Δ.Σ.

Share With: