HomeΔελτία ΤύπουΠρόσκληση σε Γ.Σ – Αρχαιρεσίες

Πρόσκληση σε Γ.Σ – Αρχαιρεσίες

Πρόσκληση σε Γ.Σ – Αρχαιρεσίες

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν.2725/99 και το καταστατικό της ΕΛ.Ο.Κ, καλεί τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας  σε  Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, στην οδό Κώστα Γεωργάκη 26, στην Κέρκυρα (εντός ΕΑΚΚ) με θέματα ημερησίας διάταξης:

  • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ- ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
  • ΕΚΛΟΓΗ ΔΥΟ (2) ΜΕΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
  • ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΠΤΑ (7 )ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ  ΤΡΙΩΝ (3)ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΔΥΟ (2) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.  Έχοντας υπόψη το άρθρο 14 παρ. 3 του Α.Ν 2725/99 και το άρθρο 7α παρ. γ του καταστατικού, σας γνωστοποιούμε τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου.

  1. Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  2. ΑΣ ΑΤΛΑΣ
  3. ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  4. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  5. Γ.Σ.Κ ΒΥΡΩΝ
  6. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ
  7. Α.Π. Σ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
  8. Α.Π.Σ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ
  9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΕΛΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
  10. ΑΟΚ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
  11. Α.Π.Σ ΝΑΥΣΙΚΑ
  12. Α.Σ. ΙΑΣΩΝ

Τα υπόλοιπα σωματεία- μέλη της ΕΛ.Ο.Κ, συμμετέχουν στη Συνέλευση  μόνο με δικαίωμα λόγου. Η εκλογή των μελών του Δ.Σ. και της εξελικτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί με ενιαίο ψηφοδέλτιο  όπου θα συμπεριληφθούν οι υποψήφιοι οι οποίοι θα έχουν υποβάλλει με αίτησή τους προς το Δ.Σ. δέκα ημέρες (10) πριν την γενική συνέλευση την υποψηφιότητα τους. Μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας θα υποβληθεί και υπογεγραμμένη Υ/Δ του ν. 1599 /86 , με την οποία θα δηλώνεται ότι ο υποψήφιος/ια δεν εμπίπτει στα κωλύματα –περιορισμούς του άρθρου 12 του Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η διαδικασία και ο τρόπος ανάδειξης των νέων οργάνων θα διεξαχθεί βάσει το άρθρου 26 του καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ .  Επίσης βάσει του άρθρου 8 του καταστατικού τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

 

 

 

Share With: